Duktig Ronja...

Först hade vi bowling med skolan och självklart var jag duktig och vann över Jennifer. Okej jag sög faktiskt ganska hårt men Jennifer sög mer. haha

Sen fick jag skjuts av Fia till stallet vid halv 1 kanske. Mockade allt, gjorde all mat och var hur duktig som helst. Gick en liten promenad med Curt så att han fick smaka lite gräs, glad blev han.

Tog en tur på banan med Knas och skulle hoppa vattenmatta men tydligen så gick den bara att hoppa åt ena hållet inte åt andra. Asså den hästen.. Men tillslut när jag hade lagt ner bomarna och ledde han över så kunde han hoppa utan problem sen. Knasig häst man har. Stark som satan var han också.



Fixade allt åt Johannes eftersom han var på någon synsak och vi skulle på lektion så då tänkte jag att det var bäst att jag gjorde det så gick det fort. Skulle egentligen ridit Stina idag också men jag hann inte så hon fick vila.

Sen var det lektion för Erling på superponnyn Curt. Fy vad fin han var idag. Hoppade med bättre teknik och allt, så underbart fin min ponny. Tyvärr så hade mot min ingen kamera med sig så ni får inte se hur underbar han var. :)


Super dag..

Först var det hopplektion för Erling på denna kuse. Fösrt var han sitt vanliga jag och hoppade lugnt och fint, men sen helt plötsligt efter jag kommit för nära på en liten oxer så vart han helt galen, han drog mot hindren och villevilleville hoppa. Så fin var han idag. Hoppade kanske 1m eller något.



Sen blev det en tur på Fisen och hon var faktiskt finfin idag. :) Mest skritt, lite trav, mer klarar vi inte av. Se ni hur duktig jag var på att rimma nu va??!! Haha



Sen åkte jag, mor och far och såg på J.Ds lilla fölis. En liten brun sak med liten stjärn och tre små vita strumpor. Så fruktansvärt söt var den.

När vi kom tillbaka så blev det en tur på Knas och Stina, jag red Knas medans mor min tog Stina. Knas var faktiskt väldigt fin idag, min duktiga lilla kille det. Tror att Stina gick bra också, tittade inte så noga. Haha.



Blir nog ingen 1,25 för Knas i helgen. Skulle vara vattengrav med så det känns lite onödigt att vara me med honom faktiskt. Så det får helt enkelt bli 1,10/1,20 tror jag. :)

Curre...

Var halvt arg hela dagen igår men när jag kom till stallet och red Curt så vart jag glad igen. Det blir bara så, så fort man kommer på Curts rygg så blir man glad, okej kanske inte alltid men för det mesta iaf. Hade tänkt att jag skulle rida lite dressyr på honom men det gick och sket sig, han gick inte framåt och ville inte gå iform, som vanligt alltså. Men Agnes hade ställt fram ett kryss så det fick bli lite skutt på det. Han var underbart fin min ponny igår. :D

Slapp..

Måste åka till stallet snart, har dock ingen moppe så jag måste gå. Johannes hade nyckeln till moppen igår så jag var tvungen att åka med far hem. Så nu har jag destu jobbigare. Men som tur är så är det bara att rida Curt som är kvar att göra så det är ju inte så jobbigt iaf. :) Vi får se om jag kan tigga skjuts av mormor eller något. :) Nej nu måste jag ta och röra på fläsket. :)


Film på Knas..

Är ledig från skolan idag. Precis ätit frukost. Ska egentligen städa huset idag men jag har ännu inte orkat börja med det. Vi får se hur det blir med den saken. Men iaf jag har fixat en film på Knas så något har jag gjort idag. :) Ska sen ut till stallet men har ingen moppe här och orkar inte cykla för tillfället. Lat som man är.

Sen ska alla mina gå idag. Curt och Knas får ta det lugnt idag bara medans Stina ska gå lektion ikväll för Ninna. Sen ska jag ta en tur på Rudolf idag också och så får vi se om det blir någon Nilla det vet man ju aldrig. :)



Gamle Knasig kan han med. :) Har inte hoppat bana på honom på väldigt länge så han var stark som tusan så jag kom inte rätt på hindren som ni kanske ser och sen knep han med bakbenen på oxrarna också. Men hoppade gjorde han utan problem iaf. :) Nöjd med min Knas även om jag inte hade full kontroll kanske. x)

Händelserik dag..

Först var det ju "tävling" på ponnyerna. En Ld och en Lc på båda. Tänke att de skulle få leka runt lite bara. Curt var nolla på hinder i båda klasserna men i första så hoppade jag lite fel i omhoppningen så det blev en liten miss där. Opps. Men han var faktiskt ganska fin. Lite sur ibland men det vart bättre och bättre iaf. Sen Stina i första klassen så rev vi sista i omhoppningen, annars gick det fint. Sen i Lcn så fick vi ett stopp på första hindret för att hon sprang helt på sniskan så vi missade det, annars var vi nolla. Asså hon var så övertaggad så hon kunde inte gå rakt i Lcn så det var ju kanske inte så jätte vackert men hon hoppade ganska fint iaf. :) Stoppet var inte för att hon inte ville utan för att hon ville för mkt så hon råkade missa det eftersom bakbenen går fortare än frambenen ibland. haha

Sen hoppade jag Knas efter tävlingen. Det slutade på att jag hoppade en bana på 1,30-1,40m och han var faktiskt riktigt fin. Lite jobbig på vattenmattan dock men han har ju inte hoppat det på länge så jag har bara mig själv att skylla. :)

Sen kom Kalle och red Curt en tur i ridhuset och efter det så red jag en tur på banan med Nilla och hon var faktiskt riktigt fin idag. Mjuk och fin var hon. :)

Sen efter det så åkte vi hem och åt tårta hos Sara eftersom det var hon (konstigt nog) som vann idag. ;) Curt kom ju bara trea. Haha Men trevligt hade vi iaf. :)

Mkt bra dag har det varit idag. :)) Film på Castro kommer upp sen också. :)



Stenplockning...

Har varit städdag på Silikaten idag och jag fick jobbet som stenplockare. Som tur var så var både Sara och Johannes där så man hade ju kul iaf. :)

Sen red jag Stina dressyr med vanligt bett på Silikaten och hon gick faktiskt ovanligt bra. Ibörjan var hon lat och stel i höger varv men på slutet så var hon faktiskt riktigt fin.

Mamma red Knas idag och han skötte sig faktiskt. Sen red Julia Curt idag också, vet inte riktigt hur det gick men jag tror det gick bra iaf. :)

Imorgon är det klubbis och då ska jag vara med i Ld/Lc med både Curt och Stina. Ingen utav dem har ju tävlat på länge så då får de börja lite lågt så att de tycker det är kul. :) Sen efter det blir det tårtkalas HEMMA HOS MIG, inte dig Sara! Man vinner alltid en tårta i första pris på de här tävlingarna så självklart blir det tårta hemma hos mig. ;)

Har bestämt att jag ska sätta igång Rudolf nu också. Johannes gör ju aldrig det så då erbjöd jag mig. Så imorgon är vilan slut för den fula röda. :) Sen tror jag det blir en tur på Nilla också, Johannes pratade något om det iaf. haha :)

Nej nu väntar tven. :)


<3



Dagens händelser...

Red först Stina på banan medans Lill-Fia red Curt och mor min red Knas. Skulle först bara rida lite dressyr men hon var så fruktansvärt tråkig idag så det fick komma fram ett räcke som jag hoppade på volt först låg det på väldigt lågt men till slut kom det väl upp på 1m kanske, hon har ju inte hoppat så mkt på sista tiden så det var väldigt bra för att vara Stina iaf. Stannade en gång på 1m men det var för att hon sket precis när hon skulle hoppa av och då går det ju inte att hoppa, annars var hon väldigt fin. Eller i ena varvet iaf, det andra var hon hur stel som helst men det vart lite bättre på slutet iaf. :) Så jag är Nöjd med henne idag faktiskt.
Sen när jag var klar med Stina så bytte jag och mamma häst. Hoppade lite på honom också, började på den höjden Stina slutade på. haha. Tro det eller ej men Knas var lat i början. Tog inte riktigt tag i hindret och var allmänt klumpig, men det är ju bättre än att han skenar iväg med en. Men tillslut så blev det lite mer fart på honom och då slutade jag, tänkte att det är bättre att sluta så länge han är bra. Men inget knas idag iaf, så jag är nöjd med honom också. :)

Jag var så fruktansvärt smart när vi skulle fylla på vatten i betforn. Fia höll i slangen och jag höll i själva kranen. Jag står med tyg skor och då börjar Fia spruta lite på mina fötter men tror ni att jag stänger av vattnet? Nej självklart inte, asså hon sprutade inte mkt men det var så att jag blev lite blöt iaf, men sen när jag kommer på att jag faktiskt kan stänga av vattnet så drar jag handtaget ut istället för in så hela mina fötter blir fulla med vatten. Är man smart eller? Ibland är man lite för seg för sitt egna bästa. haha :)



Curt från träningen igår. :)

Träning på Curt...

Hade hoppträning på Curt utomhus igår. Första utomhusträningen för året på den lilla. Det var ju verkligen perfekt väder för träning ute också, host, det snöade och blåste. Men som tur var är det typ det bästa vädret för Curt, vet han är lite konstig men han går alltid jätte bra när det är dåligt väder. Så han var faktiskt väldigt fin och hoppade hur fin som helst. Nöjd med min ponny. :) Kommer film från tävlingen senare. :)

Sen efter tränigen när jag kom hem så skulle jag räkna matte eftersom vi hade prov dagen efter. Självklart ska jag inte förstå någonting. Jag blir så jävla sur på mig själv när jag förut varit jätte duktig på matte och förstått allt och nu fattar jag inte ett jävla skit. Så tillslut började tårarna rinna, haha asså det är så töntigt egentligen men jag kunde inte stoppa dem. Sen fick min kära bror hjälpa mig och då fattade jag faktiskt, för stunden iaf för idag på provet så kunde jag ingenting igen, eftersom han alltid ska ha med sånt som man inte gör i boken eller något så då är det ju inte så konstigt att man inte förstår kanske...

Nej nu får jag skynda mig med filmen på Curt så ska jag dra ut till stallet sen. :)


Gårdagens träning...

...gick ju verkligen super, eller kanske inte. Han har varit hur fin som helst i flera dagar och sen så skulle han vara helt knas igår. Först när jag värmde upp så var han fin först men blev spänd efter ett tag. Sen när träningen började så skulle jag galoppera över en bom och då gjorde han det första gången men sen ville han inte längre och började sparka och stå på bakbenen och ha sig. Så jag sket i att vara med då. Men det kan bero på behandlingen han fick dagen innan och eftersom han är så känslig så reagerar han så fort det är något litet som går emot. Men mamma pratade med Lena och hon sa att det kunde ta ca 4 dagar efter en behandling så blev de bra igen. Så vi får hoppas att det bara är det iaf. :)

Nu sitter jag hemma och väntar på att min kladdkaka ska bli klar så ska Johannes hjälpa mig med matten. :)


Bosse som bebis. :))

Slarvig...

..är vad jag är. har inte gjort något inlägg på länge. Så nu kommer en massa saker här.

Igår red jag ju för Louise Haaga igen. Och i början gick det väl inte så jätte bra, hon var lite stel och jag kom typ inte rätt på något hinder, när det var lågt då alltså. Sen har jag ju fått reda på nu att Johannes vill verkligen att jag ska dö, för när jag galopperade på en volt så lossnar helt plötsligt innertygeln och då red jag alltså i galopp, men snäll som Nilla är så skenar hon inte iväg utan jag fick faktiskt stopp på henne. haha Det kändes ju säkert sen alltså. Som tur var så var det inte vid något hinder så det var ju bra iaf. :) Hoppade en trekombination som bestod av oxer/räcke/oxer. Eftersom jag hoppade med bara stora hästar så fick jag hoppa på ganska långt avstånd, men som tur var hade inte Nilsson något problem med det. Skulle dock ha ganska högt tempo in och jag har grymt svårt att se framåt lägen när man har lite högre tempo, så det blev lite långt ifrån några gånger och lite nära en gång, men det var ju inte katastrofalt fel jag kom men jag är så grymt petig när det gäller avstånd så.. Men det gick alltid bra i kombinationen, fick lite trångt när jag kom lite för långt ifrån men annars så. :) Sen fick vi hoppa en bana och min låg väl på kanske 1,10m och sen något på 1,15 eller något sånt så det var inte så högt men det är ju inte det som är huvudsaken heller. När jag skulle börja hoppa så red jag på ettan och kom lite fort och lite för nära så hon rev det hindret och sen till tvåan så blev jag inte riktigt klar så jag kom nära där med så jag fick göra om det från början och då var hon grymt fin. Fick ett ganska bra flyt och kom inte fel på något hinder, alltså visst jag kom inte helt perfekt på vissa men det var ju inte så att det kändes dåligt om ni förstår vad jag menar. Kunde hålla galoppen ganska bra också med tanke på att det var massa svängar och sånt som är svårt för Nilla. :) Så jag är faktiskt ganska nöjd med min lilla runda där på slutet. :) Blev dock inget filmat tyvärr , eftersom glömska jag glömde den hemma såklart, dum som man är. :)

Sen blev det en tur på Knas när alla träningar var klara. Och han var faktiskt väldigt fin. Red inte så länge eftersom han gick ganska hårt dagen innan och för att han inte skulle bli knas. :) Men jag galopperade ganska mycket och han skötte sig väldigt bra faktiskt. Var till och med mjuk och fin i båda sidorna. Fin hest. :) Nej men jag är faktiskt grymt nöjd med min fina. Gick i en lägre form och slappnade verkligen av. :)
Sen kom Lena och körde lite med sin apparat på honom och det var tydligen inte mycket som stod fel till. Nej men han hade bra värden och så, det enda som det var något med var en muskel i rumpan som var hur hård som helst och den hade tydligen varit så sen jag köpte honom och hon sa att när han jobbar mycket med den muskeln så tillslut tappar han känseln i bakbenen eller vad det var, så det är ju inte så konstigt om han blir sur. Det var t. ex när han hoppade och öppnade upp med bakbenen som den muskeln tog i och det började göra ont. Och han öppnar ju upp ganska mkt ibland bak också. Så nu ska jag börja och massera hans lilla stjärt. :)

Stina fick vila för jag orkade inte rida henne och Curt hoppade med Johannes för erling innan min lektion på Nilla. :)

Sen idag så åkte jag till stallet så jag var där lite efter 7. Mockade allt och sen red jag Stina dressyrlektion för Erling. Eftersom hon vilade dagen innan så var hon stel och inte jämn i formen, men det blev bättre på slutet iaf. Så jag är nöjd med henne faktiskt även om hon inte var på sitt bästa humör. Hon gjorde det hon skulle för det mesta iaf. haha :)

Sen så tror jag att Curt får vila idag eftersom han ska hoppa imorgon igen och Knas ska gå hopplektion för Ninna ikväll så får vi väl se om han sköter sig bättre den här gången. Men man ska ju inte hoppas på för mycket när det gäller den hästen. Haha :)


Louise Haaga träning...

Åkte till stallet vid 7 på morgonen och fixade mockning och allt sånt, vid kanske 8-halv 9 kom Johannes och lekte lite med mig, sen vid kanske 10 så kom Jennifer. :D Jennifer red Stina, johannes red Curt medans jag red Fias häst Fisen. Så där blev två utav mina fina hästar avklarade, man är väl inte dum  heller. :)

Lektionen för Louise började vid 3. Jag kan ju inte påstå att det gick sjukt bra men ganska iaf med tanke på att det var ganska svåra övningar och jag inte ridit henne så mkt. :) Hade inte hennes vanliga bett så hon var inte alls lika känslig som hon brukar, utan hon var ganska hård och stel. Men idag blir det de andra bettet. :) Berättar mer sen vilka övningar vi gjorde och så. :)

Sen tog jag en tur på gamle Knasen på Silikaten. Tog tillfället i akt att hoppa lite eftersom hinder var framme. Hoppade ett räcke på lite halvt volt och tro det eller ej men han var sjukt fin och hoppade hur fint som helst, var knappt stark till och med. :) Räcket bestod av två bomar, vilka var ganska långa och satt ganska glest ihop. Så det var ganska svårt att bedömma avståndet men det kändes som att jag klarade det ganska bra. :) Det slutade med att vi hoppade det på 1,60m och knashästen var inte ens i bomen, kanske 10cm över till och med, duktig min häst är. Så igår älskade jag honom igen. haha :))

Nej nu måste jag snart dra till stallet, berättar mer om gårdagen sen när jag kommer hem för nu har jag inte så mkt tid på mig. :)

Fiin hest...

Red Stina idag på Silikaten, medans Johannes red Curt och mor min Knas. Hittade ett litet hinder som jag och Johannes skuttade lite över, först låg det väl på 50cm och sen vart det 80cm, så vi skuttade runt där lite och både Curt och Stina skötte sig fint. Stina var faktiskt riktigt lugn och hoppade någorlunda bra iaf. Duktig häst. Knas såg ut att sköta sig och var inte knas någon gång idag. Börjar arta sig.

Sen kom Kalle och red liten Curt en sväng till ridhuset och tillbaka. :)

Har även precis anmält mig till tävlingen den 1-2a Maj. 1m/1,10m på Pomsi, 1,20m/1,25m på Knas, Lb/La på Nilsson och sen en liten Lc på Stina och Curt. Blir fullt upp den helgen alltså. :D ÄLSKAR DET!!!! Jennifer och Johannes ni ÄR bäst. :))




Galet galen...

Som vanligt somnade jag i soffan igår så det blev inget inlägg. Igår fick gamle Curt gå en tur i skogen, mor min red med på Stina. Det var folkrace idag också men vi red på andra sidan vägen så man kunde rida på järnvägen iaf. Denna gång hade jag sadel också och tur var väl det för annars hade jag legat på marken. Grejen är den att jag alltid hade galoppjobb där förut och jämt när jag kom till ett visst ställe så fick han galoppera så fort han ville, så nu varje gång man kommer dit så blir han helt galen, går inte att göra något annat än att galoppera. Men eftersom mor min hade Stina så kunde han inte få länga ut så pass mkt som han vill, eftersom Stina drar iväg som en kanonkula. Så jag fick hålla in honom ganska mkt, men så fort man släpper en seknd så skuter han iväg i full fart. haha. :) Men vi kom hem levande iaf. :)

Sen fick mor min rida Knas eftersom jag inte orkar med honom för tillfället. haha. men jag tror att det gick bra iaf, det jag såg gick det fint. :) Så nu har hon fått det jobbet så kan jag hoppa och tävla honom. Nejdå men för tillfället får hon rida honom iaf. :)




Tidigt..

Glömde bort att skriva ett inlägg igår så nu kommer det här. :) Red först Knas igår och det gick ju skitbra alltså, host. Mor min fick sätta sig på han för att jag vart så trött på han. Så jag gick och tog en barbacka tur på lille Curt istället, hade tänkt att rida ut på en halvlång skrittur i skogen men det var folkrace så det gick ju inte. Det fick bli en tur på slingan och sen nere i sanden. Curt var galen så det blev ganska mkt galopp istället för skritt. Jag lät honom länga ut lite på galoppen vilket kanske inte var den bästa iden som jag haft, han drog iväg i full fart och sen när jag skulle få stopp på honom så bytte han galopp och stutsade så att jag höll på att flyga av, men som tur var höll jag mig kvar iaf. :) Curt gör en på bra humör iaf. :)

Sen imorse hade vi fodringen på morgonen, så upp tidigt vart det. Och ni skulle ha sett hur snabb jag var, mockade nästan snabbare än min mor och då ska ni veta att de boxarna som hon mockar ligger allt bajs i EN hög och de boxarna jag mocka så kan man tror att en orkan har brutit ut. Så jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv. Till och med Palle var imponerad över mig. Frågade om han ville ha min autograf och självklart ville han men han fick ingen. Ha Ha. :) Kul har vi i stallet. :)


Ett utav mina fina verk här i livet. :)

Äntligen fredag...

Glömde bort att berätta en sak som smarta jag gjorde igår som var lite kul och så jag. Skulle ta moppen till skolan, hade idrott så det var ju egentligen bara på andra sidan vägen, men lat som man då är så ska man ta moppen iaf. Nu är det så att eftersom moppen stod ute hela vintern så har den vanliga saken man startar med slutat att funka så man måste kicka igång den. Så när jag skulle iväg där igår så stod jag och sparkade i flera minuter men inget hände, men tillslut kom jag ju på att jag inte hade vridit om nyckeln något så det var ju därför den aldrig startade. Så jävla smart man är då. :)

Och sen nu när jag suttit och sett på tv så har jag halsat ur en juice förpackning, var bara lite kvar så drack så klart upp allt i förpackningen, det var bara så att det flesta kom utanför munnen. Alla vet ju att jag inte kan dricka utan att det ska rinna över eller så börjar jag hälla innan munnen, och nu gjorde jag så att det ran över två gånger till och med, på mitt vita linne och juicen var röd så linnet är ju jätte fint nu verkligen. Så jävla klantig man är då. Men som tur var va det inte så mkt som kom på linnet, det mesta hamnade i håret och på tjocktröjan. Men jag fattar inte att jag inte kan lära mig att dricka klokt någon gång. :)

Snart blir det stallet, måste byta om först och sen så finns det knappt någon bensin på moppen så jag vet inte ens om jag kommer så långt som till stallet men det får vi väl se, blir glatt överraskad isåfall iaf. :) Och sen när man kommer hem så ska jag baka en av mina kända kladdkakor. :)

Gårdagen...

Skulle ju egentligen haft hopplektion men Ninna ringde till mor min och sa att underlaget var så fruktansvärt dåligt där så då åkte vi aldrig dit. Knas fick gå i skritten medans jag, mor och far gick en promenad med de andra två, det har ju kommit gräs nu vetni så då måste man ju låta de små feta få lite. :) Sen när jag skulle hjälpa Johannes att mocka så är han självklart så snäll så han släpper skitkärran rakt på min fot, det var underbart skönt, gjorde inte alls ont eller något sånt. Snäll kille.

Så alltså alla mina hästar fick vila igår som ni kanske förstod, men ändå är jag ju såklart i stallet i flera timmar, tiden bara springer iväg. :) Haha Nej nu väntar skolan. :)


Fullkomligt normal. :)

Pluggis..

Hade egentligen bara en idrottslektion idag på förmiddagen men jag var en sån pluggis så jag var med på lektionen efter lunch också. Det ni, pluggis är vad jag är. :) Innan lunch hittade jag Johannes med en Ben and Jerrys glass, och det råkade bli så att jag åt upp det mesta, opps. Men han var mätt och den hade smält ifall jag inte åt upp den, så egentligen så gjorde jag honom en tjänst. :) Jag är en snäll kompis förstår ni. :)

Nej nu blir det snart till stallet så att jag hinner göra allt innan träningen ikväll. :)


Blir Curt som får plågas på lektionen ikväll. :) Galning.

Fy vad jag är bäst....

Har varit i stallet sen klockan 7 imorse och kom precis hem nu, alltså ca 12 ½ timmar. Först fodrade jag och släppte ut mina fina röda och fyllde på vatten till dem, vilket Knas hällde ut efter 5 sekunder, tacksam häst man har. Sen var det lektion för Erling, dressyr, och det blev Stina som fick plågas idag. Självklart är man en duktig elev och kommer dit först av alla. Jag hade pessoa bettet på henne eftersom ibland vet man inte riktigt hur  hon kommer bete sig och man vill ju inte skämma ut sig totalt. Men det hade nog nästan varit bättre med vanligt idag för hon var så känslig. I början var hon verkligen överkänslig och blev snurr i skallen så fort jag gjorde något, men efter ett tag så blev hon faktiskt riktigt fin, mjuk och allt var hon. Så jag var faktiskt nöjd med min mors häst idag. :)

Sen red jag Knas på banan och han var sjukt hård i början men efter ett tag blev han mjukare. Men när jag galopperade i det lätta varvet och han var mjuk och fin så ska han såklart bli rädd för något och springa iväg, och då är man ju tillbaka på ruta ett igen, men jag galopperade honom tills anfallet var över och tillslut blev han mjuk igen. Så efter det så tog jag bara jätte lite galopp i det svåra varvet eftersom jag orkar inte med hans anfall och vill inte utmana ödet, men det lilla jag galopperade så var han jätte fin och jätte mjuk, knappt så att han var spänd men lite spänd var han men inte alls mycket. Så till slut blev jag nöjd med honom iaf. :)

Vid 1 kom Johanna och kände igenom Knas och knäckte lite på han. Han var mycket bättre i musklerna nu men satt fast lite bak och i nacken tror jag att det var. Efter det tog jag en tur på gamle Curt, vilket först var lat och ville inte alls jobba, men då gick jag och hämtade en pisk och då ni, då vart han fin. Asså man behöver inte använda pisken något, bara han vet att den är där så sköter han sig. Red dock inte så mycket eftersom jag mådde lite illa, men lite fick han gå iaf. :)

Och sen kom Lena vid 5 och skulle känna igenom Stina och medans hon gjorde det så red jag Nilla lite. Johannes red först, men eftersom han är så lat så får jag sitta upp, haha nej då jag rider henne mer än gärna. :) Och självklart var den lilla ponnyn hur fin som helst, inte alls lika känslig i munnen idag. Så allt var tip top. :)

Har dock ett problem imorgon, har ingen häst till lektionen men på något sätt ska det nog lösa sig. haha :)


Stina. :)


SegSeg...

Igår så åkte jag till stalllet vid kanske 6 eller något, först släppte jag Curt på Silikaten så att han skulle få springa av sig lite, och gud vad han tyckte att han var tuff, sprang och spände upp sig och var allmänt knasig, asså han har ju inget steg så han sr mest töntig ut, men han försöker iaf så man får inte skratta åt honom. :) En gång kom han springandes fram till mig, kanske 5 meter ifrån, och spände upp halsen och tyckte att han var skit tuff, så då viftade jag lite med spöt och då ställde den lilla knasen sig på bakbenen och vifta med frambenen och tyckte själv att han var ascool, han gjorde så tre gånger sen sprang han iväg, så söt min Curt. :)

Sen tömkörde jag Knas och han var fin, lat dock, men annars så. Det var det enda jag skulle göra i stallet men ändå kom jag inte hem förens efter 9, så jag förstår inte riktigt vad jag gjorde som tog så lång tid. haha :)

Nej nu ska jag byta om och sen till stallet. :)


Segaste dagen...

...har jag precis upplevt. Ni förstår inte hur långsamt tiden går när man har den läraren som vi har. Det går inte en lektion utan att hon hamnar i bråk med minst 3 st, självklart är då alltid jag en av dem. Idag orkade jag verkligen inte så jag gick därifrån typ en 45min innan vi slutat, jag orkar verkligen inte med att hon ska tjata om allt man inte gjort och massa sånt, det är ju inte så att hon släpper det efter att ha sagt det en gång, utan hon ska fortsätta och upprepa det hela tiden.
Mobilen hade dött också och självklart ska jag ha med den laddaren som inte fungerar så jag hade inget att roa mig med på lektionen, så jag pös iväg. Gick hem till farfar och fick skjuts till stallet där Johannes stod och hade precis mockat klart mina boxar, snäll kompis man har va. :) Sen när han åkte och köpte foder så tog jag moppen och drog mig hemåt. GUD vad trött jag är.....


Fråga mig inte vad det är jag har på mig, men det var tre år sen och jag blev känd för min jacka faktiskt, Stina är söt iaf. :)

Gårdagens hästeri...

Red Knas på banan igår, tog den stora banan först men då skulle det såklart vara någon som redr nere i sanden bakom och då kunde ju inte han koncentrera sig på något annat, så jag bytte till dressyrbanan, vilket inte gick så bra eftersom det stod två människor på parkeringen vid den banan så vi kom inte så långt, utan han stod på bakbenen och skulle inte alls dit, en gång ställde han sig så att han stod skitlänge på bakbenen, vilket då inte jag var berädd på så jag höll på att åka baklänges på honom eftersom jag inte knep med benen något. Men mor min kom till undsättning och hjälpte mig bort. Han gick faktiskt ovanliget fint igår, lite spänd men slappnade av lite sen, red inte så länge eftersom jag skulle på lektion efter, men vi kunde galoppera hela två varv utan att han blev knas, dock spänd och grymtade lite men han gjorde inget iaf. :)

Sen var det Curts tur, fin var han min pojk. Lite konstig är han dock för på träning kan han hoppa kombination på La höjd utan att tveka över huvud taget men på tävling hoppar han den inte ens om den ligger på Lb och det är två små räcken, men aja hn var skit fin igår och det slutade med en bana på 1m, den lille drog till och med lite till hindren, vilket han inte brukar göra, han gör det hans matte ber om annrs, men igår då drog han lite. Duktig ponny. Det är så skönt med Curt för man gör alltid allting bra och kommer typ aldrig fel eller något, så man känner sig lite duktig iaf, asså på träning då. :)

Nej nu blir det för mig att byta om och göra mig fin till skolan. :) 




Denna långa väntan...

Sitter här och väntar på att jag ska få ett sms av Johannes att han har slutat, men än så länge har det inte hänt. Ska åka och hämta honom med moppen sen, tuff man är va?! haha Men det är faktiskt ganska skönt att ha den lilla moppen ibland även om det är tråkigt så det finns inte att köra den. :)

Först blir det en liten tur på Knas idag och sen ska Curt gå hoppträning ikväll, så får vi se hur den lilla knubbsälen sköter sig, på träning brukar han faktiskt vara klockren så det ska nog inte vara något problem tror jag, men med Curt vet man aldrig riktigt. :)

Nej nu måste ungen snart ha slutat.....


Den gamla goda tiden, GUD vad man saknar den....

Film från helgen...

...kommer här:

http://www.youtube.com/watch?v=JfUqSWKt1UY

..eller aa länken iaf, ni vet att jag är tekniskt ovetande. :)


Armbågar rakt ut, precis som det ska vara, host. :)

Nu var det bekräftat...

...jag är lite smått korkad. Har precis kommit hem från skolan, fysik, fattade ingenting, hade som tur var inget prov idag, bara genomgång av kapitlen som vi ska ha prov i. Ni skulle sett hur duktig jag var idag, jobbade hela tiden och skrev ner en massa saker, men det hjälpte ju inte speciellt mycket eftersom jag inte fattade något, men det är bara att låtsas och fortsätta skriva så tror han att man förstår kanske. :) Haha Men jag får väl plugga som en gris till provet, hur nu det ska gå till när man inte har någon bok, men det löser sig nog. :)

Fick även reda på idag att jag inte kan rida, det ni, det kändes bra att få höra...




Fy vad jag är duktig...

Jag har städat och moblerat om hela mitt rum, fint vart det, okej kanske inte fint men finare och betydligt renare iaf. Ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv alltså, tog bara typ 3 timmar eller något, men det är väl då ingen som har påstått att jag är snabb. Om jag ska vara helt ärlig så kanske jag inte riktigt är klar med allt, ska städa uppe på byron också, men sen är jag klar iaf. :)

Nej nu blir det att hoppa i säng för min del, godnatt gott folk. :)


KNAS. <3

Tävlingsresultat...

...från dagens tävling kommer här.

Lb: Var nervös så ni förstår inte hur mkt. 1 och 2 gick fint och vi kom rätt, sen till trean som var en ganska kort sväng till en mur, i det varvet hon är extra känslig i munnen, så när jag svänger henne så tycker hon att jag tog för mkt i henne så hon ddrog upp huvudet rakt upp men på något konstigt sätt så klarade hon av att hoppa och klarade det. Sen gick 4an bra också men till 5an så såg jag inget bra läge så jag tog bara mest framåt och då kom vi väldigt långt ifrån och jag hamnade lite efter men resten av banan gick faktiskt väldigt bra. Det blev en dubbelnolla men ingen placering eftersom jag var ganska långsam, vågade inte ta i henne för mkt så då svängde jag inget heller. Men hon var jätte fin och hoppade så himla fint även om jag red som ett spann skit. Var VÄLDIGT besviken på mig själv efter. Ronja Håkansson får inte komma fel. :)

La: Gick så mkt bättre och fick grymt mkt bättre flyt genom hela banan, hon drog inte alls upp huvudet lika mkt som i klassen innan. Kom lite nära på 7an och 8an men annars låg jag snudd på perfekt på alla andra hinder. Var en accumulator och vi slutade på 54/54p. Underbart fin är hon den lilla prickiga. Åh fy fan vad hon kan hoppa. Hoppade väl kanske 1,30m på det sista hindret som låg lite över 1,10m, dunderfin ponny.

Film från Lan kommer nog upp snart ska ni se, dock inte Lbn för jag tål inte själv att se när jag kommer fel, mår mkt dåligt av det. :)

Tog en skrittur på Gamle Curt sen också och efter det tömkörde jag Knas. Och nu sitter jag hemma och vräker i mig godis som vanligt. :)


Finaste Nilsson. :)

Laddad inför tävling...

Kalle kom och red min lilla fina ponny idag. :) Sen tog jag mig en tur på honom i ridhuset, hoppade hindren på framhoppningen lite, och det slutade väl kanske på 1,15m kanske. Duktig Curt. Hoppade lite dåligt med frambenen idag men det är väl för att han inte har hoppat på ett tag, då brukar han vika in dem lite fult på något sätt. Men duktig var han iaf. :) Sen knoppade jag häst till tävling imorn, red Nilla lite i ridhuset också. Hoppade även henne, dock lite högre, kanske 1,30-1,35m, hoppade hur fint som helst den lilla ponnyn. :) Den skulle man ju kunna ta utan att klaga. :) Och jag ramlade inte av som vissa andra gör när de hoppar henne, hostjohanneshost* Haha Nej men jag är faktiskt laddad inför tävlingen imorgon, ska bli kul att få tävla ponny igen. :)

Mojje åkte ut idag också, inte bra inte. Hon som sjöng solo i första sången, alltså hon som sjöng först av alla, är Kalles storasyster, det ni, ett kändisbarn rider på min Curt. :)

TaggaTaggaTagga....


Älskling <3

Snart till stallet...

...och se på tävlingen som håller på nu. Lite tråkigt att man själv inte kan vara med och skutta med Knas. Tro det eller ej men det är ganska kul att tävla honom, när han väl går då alltså. :) Men nästa tävling ska den gamle få vara med iaf. Imorn får man ju vara med och skutta lite iaf. Alltid något. :)

Nej nu måste jag packa ridkläderna innan mor min börjar skrika. :)


Sent inlägg...

Idag har jag pluggat och börjat städningen på mitt rum, känner mig duktig faktiskt. :) Sett på super sugen också och fan vilken kul film det var då. Sen har jag letat överallt efter min fysik bok vilken är helt borta, finns ingenstans, känns bra när man har prov på måndag. Men jag fixade lite andra läxor iaf. Så lite duktig var jag. :)

Sen har jag tömkört+ridit Knas idag och han var väldigt fin idag faktiskt, låg mest på volt men galopperade dock väldigt mkt, utan allt för mkt bråk till och med. Hoppade lite över en bom som Johannes sen fixade så fint med stolar  så att det blev kanske 1,30m på slutet, han hoppade fint han. Fin Knas. :) Sen red jag Nilla i kanske 20min och honn vart fin, extra mjuk idag i traven. :)

Jag var "bara" 50min försenad till middan hos mormor och sen efter maten somnade jag i hennes soffa så det är därför det blev ett väldigt sent inlägg idag. :) Hon bor väl kanske 5 meter från vårt hus så det är ganska lugnt om man somnar hos henne faktiskt. :)

Blir dock ingen tävling för mig i helgen på lilla Knas, han r inte hoppat honom på nästan tre veckor, men nästa tävling tar vi nog, om vi kan galoppera mer då alltså, fast på tävlinng brukar det gå om han inte blir knas då alltså, fy vad jag längtar tills tävlingarna flyttar ut, han är sååå mkt bättre ute. :)



Finaste Knas. :)

Film från igår...

,från träningen är nu uppladdad på youtube. :)

http://www.youtube.com/watch?v=poQTTCuZ3L4


Fiiin Poms. :)


Två super hästar...

...har man suttit på idag. Först red jag Stina på silikaten och hoppade på volt över ett litet hinder och ni skulle ha sett hur fin hon vart. Först lite mkt på men sen efter ett tag så vart hon jätte mjuk och väntade på mig och allt, lugn och fin var min ponny. Red på banan i kanske 40min och sen red jag och Lill-Fia en timme i skogen, bara skritt dock, asså ni skulle ha sett hur svettig Stina blev när jag red henne på banan, det var fullt med vitt skum under hela schabraket och då menar jag inte lite då inte. :) Fin vart hon iaf. När vi red i skogen så fick jag sitta upp på Fias häst för att han höll på och bråkade med att inte skulle gå bort från stallet, så hon bad om att få byta så jag fick bråkig ponny och han snäll Stina, asså han gjorde typ precis som Knas gör i skogen förutom att han inte ställer sig på bakbenen, men annars så. :) Men jag fick han att gå iaf.

Sen tömkörde jag Knas samtidigt som Fia red Curt, Knas var faktiskt fin dock lite lat men det får han faktiskt vara, hellre det än att han skenar som han gör när man rider ibland. haha Som sagt han är lite Knas. :)

Jag har da nu lyckats med att trycka pa nagon knapp sa att alla å, ä och ön har forsvunnit, hmm vat inte riktigt hur jag lyckades men anda. haha

Men iaf jag hoppade Pom pa ridlektion sen och han gick hur fint som helst, forst var jag lite okoncentrerad pa nagot satt sa det var inte sa jatte bra men efter ett tag sa lossnade det och han blev verkligen jatte fin. Pa sista banan sa skulle jag hoppa en oxer pa kanske 1,40m ur scang, och fan vad han hoppade, assa jag kunde knappt sitta kvar, det var hur nara som helst att jag fick mig en flygtur. haha Sen fick jag ju till ett otroligt fint ston ocksa, inte lite hogt naj. Fick da en ganska kul anridning pa hindret efter men det gick iaf. Erlings komentar var ganska kul, Det dar var ett riktigt sprang, det kanske du aldrig kannt forut. haha Lite kul var det faktiskt. Men finFin ar han och han hoppade typ hur h;gt som helst over den oxern. Tack sa mkt Jennifer for lanet. :) <3
Film kommer upp sen ocksa. :)


Fina Stigurt. :)



Efterlängtad film...

..från min sida då alltså. Nejdå men jag har tänk lägga ypp den sen jag tävlade honom men det har inte riktigt blivit av som ni kanske förstår. Den som vätar på något gott väntar aldrig för länge, som jag brukar säga. :)

Länk: http://www.youtube.com/watch?v=PfWLfolHGEQ



Film på denna ponny. :)

Idag blir det massa hästar för min del, först tre av mina som ska gå och sen blir det träning på Pom ikväll. :) Ska försöka att hinna med lite städning också, men det vet man aldrig om det kommer hända eller inte. :)

Bollen från helvetet och en massa annat...

Har inte skrivit på länge eftersom jag har varit ganska fullbokad som ni kanske förstår. haha nej men har inte haft tillgång till dator iaf. :)

I går red jag först Knas för Jan Larsson och det gick faktiskt förvånandsvärt bra, han vart faktiskt väldigt mjuk stundtals och han kunde galoppera mer i högervarv än vad han gjort på ett tag, det var bara ibland han var knas och väldigt stark. Red i en timme och halva tiden galopperade jag så ni kan ju kanske tänka er att jag vart helt slut efter. Men riktigt nöjd faktsikt, stolt över min Knas. :) Sen var jag i stallet fram till halv 6 (lektionen var vid halv 10) utan att rida någon mer häst, så jag vet inte riktigt hur det kunde ta så pass lång tid faktiskt, men snabb är jag då inte. :)

Det som tog upp den mesta av tiden var nog faktiskt Johannes tennis boll, helvetes bollen som den numera kallas för. Först skulle jag kasta ner den i marken så att den skulle flyga upp högt upp i luften, men självklart får jag bollen att gå bakåt så att den går mellan benen på mig och slår upp i rumpan, sen när vi gick i i stallet så skulle jag kasta den i marken så att den kom upp i taket och ner igen, men då så ska bolljäveln självklart åka råkt upp i huvudet på mig så att jag får den rakt på hakan, sen så skulle Johannes kasta den till mig och jag skulle fånga den men självklart så får jag ju inte tag i bollen och den hamnar precis vid en boxdörr så när jag har böjt mig ner och har den i handen och ska gå upp igen så drar jag bakhuvudet rakt in i täckeshängaren så att hela skallen sprack typ, så nu har jag förlorat min sista hjärncell som jag har försökt att hålla kvar. Man är ju så himla skicklig jämt.

Skulle sen hem till Jennifer på myskväll och antingen skulle jag ta bussen vid 18.35 eller vid 21.00, så jag bestämde mig för att försöka hinna med den tidiga, först skulle vi ut till dahrves för att köpa skor till hästarna, så jag var väl kanske hemma vid 6 eller någon och det är kanske en 10 min till bussen eller något, så snacka om att jag fick skynda mig att byta om och fixa till mig (lite iaf), kom iaf i tid till bussen, men det vart ju ingen dusch eller så, så man var ju kanske inte den fräschaste.

Sen idag tog man bussen hem vid 11 från Jennifer till stallet för att Karen skulle kolla på Knas igen, det hon sa var att han såg väldigt fin ut i musklerna men trippade lite för mkt med bakbenen i början men det vart bättre sen så i det hela så var han fin. Men skulle kolla han lite då och då på kliniken så att man såg med en gång ifall om det var något fel på han senare. Men Knas är alltså friskförklarad, bara lite damp helt enkel. :) Sen tog jag en tur på silikaten med Stina och hon var faktiskt väldigt fin för att ha vilat igår, galopperade ganska mkt och hon skötte sig mestadels iaf, hade dock Knas sadelgjord på 125cm så man satt lite osäkert. :) Sern bytte jag och Johannes häst så att jag tog Nilla och han fick ta Stina. :) Nilsson var finfin idag igen :) Finns det något annat att säga om den ponnyn? Nope tror inte det. :) Sen red jag ut med Curt tillsammans med Johannes och Malin på en skrittur på kanske en och en halv timme, jag och Malin pratade hela tiden så Johannes fick inget tillfälle att säga något. haha :) Sen fick han en krossad pungkula ochkså när Rudolf så en sten och kastade sig åt sidan, självklart är jag och Malin så snälla så vi skrattar åt det, medans Johannes led. haha :)

Men det var väl typ allt jag hade på hjärtat idag. :)


Har inga bilder på denna dator så det fick bli en på min berömda kladdkaka. :)

En bulle på dass och en massa hö överallt...

Nytt hö kom idag och snäll som man är så hjälper man ju till, även fast man får höbalar kastade på sig och blev nerkastad i höt, så jag har fått gått hela dagen med hö i byxorna, men det kliar lite skönt bara. :) Sen vart det en liten skrittur på Curt och när jag skuklle försöka få han i form så ställde han sig på bakbenen och sen hoppade upp i luften, så han fick gå i oform för annars hade jag legat på marken, nejdå men vem orkar bråka med den lilla, inte jag iaf. :) Sen vart det Nilssons tur, Johannes red först och gjorde henne mjuk tills jag skulle sitta upp så jag fick siita upp på en underbar liten häst, vart trim i ridhuset. FinFint gick det. Och vill ni veta en sann sak? Johannes käras far har köpt en finfin hjälm till mig, blå/blå GPA Speed Air Ton In Ton. Snäll han är va?? :D Nej då men Johannes ska få en sån så eftersom jag är så underbart söt så hade jag tänkt att jag ska sno den lite ibland, typ varje dag kanske? :) Johannes visste inte ens hur hjälmen såg ut, det var lite kul faktiskt. haha
Stinis gick hopplektion idag för Ninna och hon var underbart fin, för att vara Stina då alltså. Hoppade hela 1m idag, utan att tveka, så det går framåt för min ponny. :) Knaseliknas fick vila idag, orkar inte med honom varje dag förstår ni, imorn blir det lektion för Jan, oh ja jag kommer att skämma ut mig totalt. :)
Bullen på dass får ni aldrig reda på hur det gick till för när jag berättade för Johannes så höll han typ på att dö så jag ska undanhålla den informationen. haha :)


Stella Nova. :)

En döende Knas...

Var och fodrade morgon idag också. Knas fick vänta 10 sekunder längre än vad han brukar så han höll bokstavligen talat på att dö, han piper när han vill ha sin mat och det är inte lite heller. :) Eftersom jag inte lindade Curts ben igårkväll så var han jätte svullen i morse och han tyckte väldigt synd om sig själv ska ni veta.

Skrev aldrig något igår eftersom va åkte hem till Fia på kvällen, så jag tänkte att jag gör det nu istället. Mor min fick ta Stina och sen en skrittur på Curt, medans jag red först Knas och sen en tur på Nilla. Knas var jätte fin först men efter ett tag så blev han knas i galoppen, men jag vann över honom faktiskt, stolt över mig själv. Knas vart helt blöt av svett i pannan, men det kunde han ha. :) Sen red jag lite på Nilla och hon var lika fin som vanligt. Underbar helt enkelt. :)

Ajuste kanske ska berätta att ja Stina är efter Orchis Morio. :)


Castro 1,20m :)

Tidig morgon i stallet..

Fick gå upp tidigt för att fodra hästarna idag, mina hästar är självklart de som låter mest när man kommer, så fort man fodrat dem så är det tyst i stallet, fettsäckar är vad de är. :) Och kan ni tänka er, Curt kunde nästan gå idag fast han var lindad bak, dock ganska svullen och höll på att ramla ihop när jag skulle smörja det "stora" såret, men konstigt nog så klarade han sig, det hade han nog aldrig trott att han skulle göra. haha Men nu är man hemma igen och ska käka frukost. :)



En smiskad Johannes och finfina hästar...

Åkte till stallet vid lunch idag och kom hem för kanske en timme sen. Mor min släppte av mig och tyckte att jag skulle fixa mockandet medans hon och mormor åkte någonstans, sen tror ni inte att tant ringer och säger att jag ska göra ordning Stina till henne så att hon var klar när hon kom bara för att hon skulle rida med Berit, och snäll som man är så gör man ju det. :) Curt fick bli longerad idag och han var lat men dock inte alls lika halt, lite stel bak men det kan ju vara för att han inte har några skor bak ännu. Sen kom kalle och red honom. Knas fick bli tömkörd idag eftersom han har gått under ryttare i två dagar, man måste ju tänka på att han bara är 15 år. Men han var underbart fin faktiskt, lite lat men det är väl för att han blir tömkörd ganska ofta nuförtiden, men det är ju bättre det än att han är galen. :) Sen fick jag låna Nilla idag igen och han var finfinfin som vanligt. :)

Var lite kul nör jag longerade Curt, jag skulle snärta med pisken och Johannes var så smart och stod bakom mig så självklart fick han en snärt mitt på huvudet, han böjde sig ner av smärta, jag för att jag höll på att kissa på mig av skratt, jag är skadeglad jag. Men tror ni att han lär sig något då? Nej självklart inte, några minuter efter så står han bakom igen när jag ska snärta med spöt så han får den rakt på armen. Vissa killar lär sig då aldrig. haha Men det var faktiskt riktigt kul. :)

Sen fick alla mina små hästar lite kärlek, borstade dem, lindade dem, satte på dem mysiga gosetäcken så att de kan sova gott inatt och sen fick de mat i stora mängder, de älskar sin matte. Curt kunde dock inte gå när jag lindat honom bak men det blir väldigt lätt att mocka till honom för han rör inte bakbenen något så det ligger basra bajs bak, asså min häst är så överdrivet känslig så ni fattar inte, men om jag inte lindar honom så svullnar han upp ännu mer i sitt bakben, så det är ändå bättre att jag lindar honom än att jag låter bli. :)

Imorn blir det upp tidigt och fodra hästarna. :)



Bo Gustav Jansson, sonen min. :)


Give me...

Tittade förut på lite saker från horse-trainerproducts.com, tänk om man vart så rik så man kunde ha sånt hemma. Jag dregglar. haha nejdå men vem vill inte ha lixom? :)




En schizofren Knas och en trevlig Nilsson..

Skulle egentligen hem till Johannes imorse men det enda sättet att komma dit var cykel så det vart inget, lat som lilla jag är. Sen kom Fia och lekte lite med mig. Så lite trevligt fick man ju trots allt. :) Sen åkte vi till stallet och mockade skit som vanligt och Fisen fick sig en omgång idag också, börjar faktiskt bli ganska fin nu, ibörjan kan man ju inte skritta och ska bli rädd för allt men sen när hon börjar koncentrera sig så är hon väldigt mjuk och fin ska ni veta. :) Kunde till och med trava iform idag. Det ni!! :)

Sen släppte jag Curt på silikaten så att han skulle få springa av sig lite, och han vart helt galen, sprang och trodde att han var skit snygg, men det är han ju också min fina Curt. :) Var dock halt idag vilket han inte varit förut så jag fattar inte riktigt vad det är med hans ben. :(

Sen tog vi en liten tur i skogen, jag på Knas, mor på Stina och johannes på Nilsson. Knas var knas förstås och hoppade lite in i skogen och var grymt stark, alltså ni förstår inte hur stark den hästen är, johannes tyckte att han var stark när han red honom och då hade Knas en väldigt bra och mjuk dag, haha, så ni kan ju tänka er hur han var idag, kan ju säga att han var billig!!! Red sen till silikaten och red lite och Knas skötte sig faktiskt VÄLDIGT bra för att vara Knas, kunde galoppera mkt i båda varven och rakt fram till och med, utan att göra någonting. STOLT!! :) Men förstår inte riktigt hur man kan ändra sitt humör så snabbt bara, först från att sjukt stark och dum i huvet till att bli snäll som ett lamm och vara mjuk och fin, men det är ju inte för intet han kallas för Knas. :) Snodde Nilla utav Johannes idag igen och hon var fin, som vanligt då alltså. :) FinFin att rida är den lilla prickiga. Kunde till och med nästan byta galopp på henne, utan att behöva skämmas allt för mkt. :)


Cortino <3


Video på prickig uppe nu...

..och tro det eller ej men jag lade upp den alldeles själv ska ni veta. STOLT. Ser kanske inte så jätte bra ut eftersom jag är van med mina hästar som man har ganska mkt i handen på medans Nilla får man knappt ta i, men som sagt sista rundan kom jag lite på hur man skulle göra. Men hon är faktiskt väldigt svår att se avstånden på till hindren, därav min ridning till 3e hindret. :)

Vet fortfarnde inte hur man lägger upp dem här. haha så långt i min utveckling har jag inte kommit ännu. :)

Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=zAJDEyt_ywQ



Fin Nilla. :)



Lantis i stan och en härlig ridtur på Nilsson...

Allt denna dag blev inte som planerat. Det var inte Jennifer som höll i idrotten utan Sara och hon plågadse oss med badminton, asså jag har alltid varit duktig på det förut men nu suger jag verkligen, kan inte träffa en enda boll (eller vad det nu kallas) förlorade till och med över Angelica haha Snäll kompis är vad jag är x)

Sen efter lunchen blev det stan istället för hundvalpar, eftersom Johannes hade gömt unden dem. haha Men nu är det iaf bekräftat, jag ska inte vistas på stan, två gånger hände det att jag gick till fel ställe när jag skulle gå ut från affärerna, alltså på de som har glasdörrar som skjuts åt sidan, självklart går jag och ställer mig på sidan om dörren och fattar inte riktigt vrf jag inte kommer ut, håller till och med på att gå in i väggen, men Sara gjorde faktiskt samma sak, eftersom hon gick efter mig, så jag var inte ensammen iaf. :) Sen nockade jag och Nadja varandra, fråga mig inte hur det gick till men vi gjorde det iaf, vi slog helt enkelt våra smarta huvuden ihop. :)

Sen var det bara Knas som fick gå utav mina och han var faktiskt jätte fin idag också, lite stark och så men han lyssnade framåt och blev inte knas så att han inte skulle gå framåt utan gick som på räls hela tiden. :) Det är min kung det. :) Curts ben såg mkt bättre ut idag iaf så kanske att det går att rida honom lite mer snart. :) Stina skulle egentligen gå men jag hade glömt bort att Roger skulle komma och sko henne så jag hann inte rida henne, men hon fick ju jobba ganska hårt igår så det är nog lugnt. :) Mockade faktiskt 5 boxar idag också så jag är ganska stolt över mig, och mor min har faktiskt inte varit sur på mig en enda gång idag, tror jag iaf. haha

Jag sa ju förut att jag inte skulle träna ikväll men jag fick låna Nilsson av snälla Johannes så det blev träning ändå. :) Kan ju inte påstå att det började speciellt bra, ett krossat könsorgan fick jag när jag hoppade ett kryss också. Men det blev faktiskt bättre och bättre och tillslut vart det en bana på 1.20m, vilket jag tycker är ganska bra med tanke på att det är första gången jag hoppar kusen. :) Men sista rundan är jag faktiskt riktigt nöjd med och jag mjuknade mer i handen så hon körde inte upp huvudet lika mkt. Men hon är riktigt svår faktiskt för man får verkligen inte ta henne i munnen men ändå så springer hon så att man måste göra det. haha Men det är väl nått man lär sig hur mkt man ska ta i henne, eller hur lite kanske man ska säga. :) Men det kommer upp en liten film på henne om någon dag kanske, beror ju på lite när min far har lust att ladda in filmen, som ni kanske redan vet så är jag ju underbart dålig på dagens teknik. haha

Nästa gång blir det nog finfina PomPom, alltså jag har aldrig mina egna hästar längre men jag känner att det är så mkt roligare att rida andras och sen när de frågar en själva så tackar man ju inte precis nej lixom, man är väl inte dum. haha

Ajuste kanske skulle säga att det är Stina som ska säljas, och ja kära Fia du ska få en lite kladdkaka by Ronja Håkansson, när man smakat den så kommer man aldrig att gå tillbaka till de andra vanliga. :)


FinFina KnasKnas, den ni, den önskade ni att ni hade va?? x) haha okej det är ingen annan än jag som vill ha honom men ändå. x) Min älskade Knas!!! <3


Redo för dagens träningspass...

Om 12 min ska jag börja min vandring till idrotten, Jens som håller i lektionen idag :) Hon kommer köra livet ur oss... ;) Sen blir det mat och kanske en tur hem till Johannes och ser på valparna. :) Bara därför jag går dit. haha Nejdå. Blir många hästar att ta hand om idag också, 5st om jag räknat rätt och 4 av dem ska väl gå tror jag, blir en hård dag för mig idag, tur att man slutar vid lunch iaf. Blir nog till och med tömkörning+ridning på Knas idag, vilade igår så han får bli tömkörd först så att han inte är helt galen. haha Ska nog försöka få min mor att rida Stina också tror jag. :) Får se om jag lyckas.

Nej nu måste jag dra mig så att jag inte blir utelåst. :)


Cortino <3

RSS 2.0