Nu är man hemma...

..och har hunnit äta lite.

Har idag ridit Stina tillsammans med Mamma/Stella och Amanda/Curt. Fast halvvägs när mamma och Amanda skulle trava och galoppera så vände jag ock Stina hem igen.



Sen red jag Castro, först dressyr på ängen. FY FAN vad fin han var. Helt underbar i munnen och lyssnade på alla mina hjälper och blev inte det minsta sur fast han tyckte det var lite jobbigt ibland. Den hästen ibland alltså. <3

Sen när jag kom tillbaka till stallet så hade pappa fixat klart hinderstöden. Så då tog vi fram en "vattenmatta" med en planka i luften och skuttade lite över den. Hoppade som högst 1,30m. Han kanske inte hoppade sitt bästa, rev nästan varje gång x), men han var inte heller stark eller dum. Så hoppas att han är likadan i helgen, fast då hoppar lite bättre. ;)

Min Häst!


Äntligen

Nu skall jag gå ut i solen efter att ha städat huset. :)


Bloggsvar...

misan om Titta vad som låg i brevlådan idag!:
Väldigt snyggt till en orange häst ;)

Sv: Oh ja Limegrönt och Orange är väldigt fint tillsammans! Eller, uhm, okej vi säger såhär, Vi kommer synas iaf.

I'm home!

Har varit på en väldigt trevlig middag hemma hos farfars syster, Annika, och hennes man, Hebbe, som även jobbar på pappas firma+ har varit Felix målvaktstränare.

Höll på att dö av skratt när Annika berättade att när hon skulle vispa grädde så hade hon stoppat in visparna, som man sätter i elvispen, i väggkontakten istället för att sätta in kontakten. SOM TUR VAR så hände ingenting. Men hallå hur tänkte hon? x) hahahaha Vår släkt är lite tankspridda. ;) haha




Hmmm

Jobbigt när man ligger ute i solen hela dagarna men ändå blir det ingen skillnad på kroppsfärgen. Lika grön som innan . Blir inte ens lite röd. Suck. ;)

Ja ja Nu skall vi åka till stallet iaf. Hörs senare.


Titta vad som låg i brevlådan idag!

Skall ta bort passpoalen (stavning?), tycker inte att det är så fint när det är massa olika färger, speciellt när de inte matschar med resten. ;) Men annars mycket fin.



MYCKET gräsligt grönare i verkligheten. men det tycker vi om. ;) haha

Ändrade planer..

Istället för att åka tidigt till stallet så skall jag hjälpa mormor med trädgården. ;) Måste ju göra tanten glad ibland också, inte bara sno hennes frukost varje morgon. ;) haha


Sovmorgon.

Eftersom det har varit så fint väder och Stina kunde gå i sitt täcke så fick hon sova ute. så idag har man fått lite sovmorgon. SKÖNT!

Idag har jag fått uppgiften att ta hand om alla små djuren eftersom vi skall bort ikväll. Så idag skall dom plågas minsann. ;) haha


Mot jobbet.

Så fort jag orkar resa mig från soffan så skall jag till travet och antagligen göra bort mig som vanligt med min fantastiska huvudräkning. ;)


Redo!



Mysig spegel vi har uppe.... Eller?

Begravning

Kommer nog inte bli så jätte mycket uppdaterat idag tyvärr, men jag skall göra mitt bästa så att ni får något att läsa iaf. ;) 

Vid 12 skall vi på begravning, farmors sambo som dog den 27 Maj, alltså på min födelsedag.

Sen ikväll blir det jobb på travet.

Har fixat allt med hästarna imorse, alla fick vila idag, eftersom det är ganska fullproppat denna dag.

Nej nu måste jag fixa till mig. Puss så läng!


Jag vill ha något nytt!

Sååå sugen på ny häst, allt verkar stå helt still i mitt liv, jag vill ut och tävla och ha endast massa kul! Om någon har nån häst över så ring mig snarast. ;) haha




Dålig uppdatering idag..

Men det är för att jag inte har varit hemma något. :)

Har haft en underbar dag tillsammans med bästa Anna. <3

Sen har jag ridit hästarna också, tog bara en kort tur på allehopan idag. Stina börjar tycka att skritt är en mycket överskattad gångart, så man får hålla in henne hela tiden. x)


Ner till staden med bästa..

Skall sanart åka och hämta Anna, för att sen åka till staden och ha kulast. ;)

Uppdaterar mer när jag kommer hem. :)


Måndag

Man kanske skall ta och gå ut och sätta sig i solen och bli lite mindre grön. Eller vad tycker ni? ;)


Solen är här...

Äntligen är det sol!

Skall ut till stallet och släppa ut hästarna och ge dom mat (fast i omvänd ordning) och sen hem igen. So bye for now.


Mina djur..

Kom precis hem från stallet. Har ridit Castro och Stina. castro var grymt fin idag. :D Mamma red dom andra två.

Tävling i helgen på Castro, hoppas hoppas att han sköter sig och att jag rider klokt för en gångs skull. ;)


Snart till stallet...

Måste snart åka till stallet då solen skiner och Stina står i hagen med sitt tjocka skrittäcke, det enda täcket hon kan gå med för tillfället. Lilla ponnyn.

Så jag tror nog att hon svettas lite för tillfället. :S


Tänk att det är 2 månader och 9 dagar sedan vi stod i skogen med en helt uppfläkt ponny, jag trodde verkligen att det var slutet för henne... MIN ÄLSKLING! <3

Ändrade planer..

Blir inget på landet idag, mormor mådde inte bra så vi tar det nästa helg istället. Så hästarna kom inte undan idag heller. ;)


Godmorgon.

Idag får alla hästar vila eftersom vi skulle göra något på landet med mormor. Har inte alls förstått vad det är, men det får jag väl reda på sen. ;)


Avdammat..

Eftersom ingen verkar vara speciellt intresserad utav att köpa mitt Dyon träns, så har jag nu dammat av det så får Stina ha det nu. Man kan ju inte bara ha ett träns för mer än 3000:- i ett skåp här hemma. känns lite onödigt. ;) haha


Alltid lika COOL!


Snyggt..

Såhär duktig är jag på att longera. Inte många som har samma skills som jag inte!


Hur skulle jag klara mig utan er?








Mamma och Stella..









Underbara lilla Stellis!

Stellorna i farten...

Pappa tog kort när jag och mor var ute och red på Stellorna idag. :)

Stinas träns låg i bilden som var hemma så hon fick låna Curts, jag har lika snygga kläder som vanligt. ;)






10a på sittsen?











Det har börjat växa vita hår i Stinas pannlugg på äldre dagar. Så nu har hon en silverlugg. ;) Ganska sött faktiskt.



Lite storleksskillnad på Stellorna. ;)

STOR SKILLNAD!

Såhär såg såret ut när vi lämnade henne på seminen.



Och nu när vi tog hem henne så såg det ut såhär.



Det händer mycket på lite mer än en vecka. :) Snart är det nästan helt läkt. :D

Uppe med tuppen....

Har precis varit i stallet och släppt ut de små hästarna. Eftersom Stina inte kan ha täcke på sig så fick hon stå inne i natt tillsammans med Castro och Stella.

Lilla ponnyn! <3


Hmmmm...

Varför får jag så ont i mina handleder vissa perioder? Enda gången jag inte känner av dom är när jag rider. Men att tex borsta hästarna är snudd på omöjligt. Usch.


Stellas hage i stan...

bestod av väldigt mycket bajs. Ni förstår inte hur mycket en häst skiter på en vinter. Blev totalt 21 kärror. Det kallar jag mycket bajs. ;)


Bajs!

Ponnyn från helvetet...

När jag kom till hagen i morse och skulle titta till Stina om hon överlevt natten, så möttes jag av en häst som knappt kunde gå. Hon drog upp ryggen jätte mycket, gick på sniskan och tog shettis steg med bakbenen. Jag blev så fruktansvärt rädd att något allvarligt hade hänt. Men så fort jag fick av täckena så gick hon som normalt igen. Så som tur var så var det bara täcket som skaver, för såfort hon får på sig det så kan hon inte gå.

Tog den första turen på min lilla ponny idag också. Skrittade en liten tur i skogen. Så underbart att sitta på hennes rygg igen!



Satan har flygit i Curt. Han går inte att fånga i hagen längre. En riktigt liten dum ponny! Om man går in i hagen utan grimma så är det inga probelm, men så fort han ser att jag har en grimma i handen så springer han iväg. Tillslut fick pappa gå och hämta honom, för jag kunde verkligen inte. Dumma ponny.

När jag väl fick tag på honom så longerade jag honom i hagen. Ibörjan stod Stina tillsammans med mig i mitten och gick runt, runt, runt, och gnäggade lite då och då. Den ponnyn är verkligen något speciellt! <3


Knäppa lilla ponny!

Castro blev också longerad idag. Stella fick vila även idag. Bra för benet att få vila lite ibland också. :)


Usch..

Folket här hemma har jagat upp mig tidigt idag! Halv 9 är inte helt okej! Var tvungen att skjutsa Felix(Bror), fast det är inte jag som skjutsar honom utan han kör dit bara för att enligt honom kan jag inte köra bil och han tänker då aldrig åka med mig, till hans jobb eftersom han inte hade lust att cykla i motvind+att inte ta bilen för då var han tvungen att betala 80:- parkering.

Sen har jag fått uppgift att skjutsa mamma till hennes jobb. Dom utnytjar dom som inte gör något om dagarna, inte helt okej. ;) haha


Film på Castro...

..på när han är duktig och hoppar vattengrav. Dock ä filmen upp och ner så ni får vrida på huvudet. Gick inte att vända på den på något sätt. :)


Banan..

Det här tränade jag på idag. En trekombination, räcke/räcke/oxer. Slutade med att den låg på 1,35m in och 1,40m ut. Sista gången vi hoppade den så hoppade han GRYMT bra. ;)

Sen längst bort står en oxer med Vattenmatta under. Den låg på max 1,20m. Hoppade den på första försöket utan att sakta av till trav, och då har vi inte hoppat vatten på länge, duktig häst. :)

På slutet tränade jag på studsen. 4 studs och sen ett kort galoppsprång till ett räcke. I början drog han ganska mycket över sista studset och efter räcket, men efter ett tag så tog han den jätte bra och drog ingenting. :) En väldigt bra övning som jag antagligen kommer använda mig av mycket nu. ;)


Syns ganska dåligt på bilden tyvärr, men en liten inblick iaf. ;)


Hemma igen...

Har verkligen varit fullt upp idag.

Först åkte jag och byggde bana+mockade hage. Sen när modern slutat så åkte vi och hämtade Stina. Blev så glad av att se min lilla tjej. Hoppade på bussen gjorde hon också. ;)


Foto:Martinsvard.se

Sen åkte vi med Castro till silikaten och hoppade lite. (Kommer upp bild sen på vad vi hoppade) han var ganska fin idag, inte perfekt men inte dum heller. testade benskydden idag, och satan vad han öppnade upp bak, höll på att ramla av på en oxer som låg på 1,40m. Inte riktigt beredd att han skulle hoppa så. ;)

Dock kommer jag inte använda dom mycket för jag vill inte att han skall bli ansträngd i ryggen, som jag har hört att de kan bli av teknikskydd. Hade dom bara när jag hoppade i början på de "riktiga" hindren, sen när jag tränade på studsen och vattnet så tog jag av dom. :)

Eftersom Hoffman skulle ha bussen vid fyra så var jag tvungen att rida hem Castro. Så han har fått ett hårdpass idag minsann. ;)



Duktig liten Knas

Dom andra två hästarna fick vila idag.

Till Stallet...

Fullproppat idag.

-Först till "vinter" stallet och mocka hagar
-Bygga bana på silikaten
-Åka och hämta Stina! JAAAAAAAAAAA
-Hämta Castro och hoppa honom på silikaten
-Rida dom andra två pållarna

Uppdaterar så fort jag kommer hem sen. :)


Gissa vem som var på travet idag...

..okej ni får en ledtråd


Dessa låg i brevlådan..


JAAAAAA!

PÅ ONSDAG KOMMER HON HEM IGEN! :D <3


MINA underbara djur!

Ibland gör dom en ändå VÄLDIGT lycklig!

Har ridit alla tre idag. Eller mamma red Curt först sen tog jag över. ;)

Red dressyr på ängen och allehopan var helt underbara, sjukt mjuka och gjorde det jag bad om, ÄLSKAR DOM!

Pappa tog lite bilder från idag också, tyvärr inte på Stella då han inte orkade gå dit igen.... :)


















Mamma skulle rygga min lilla ponny, det blev något annat. ;)








COOOOOL PONNY!



Dag 5 – Något annorlunda med min häst (Cortino)

Tänkte fortsätta med listan som jag höll på med för ett tag sen. :)

(Blev väldigt mycket text, men det finns så mycket att säga om denna lilla prins)

Finns  mycket som är annorlunda med alla mina hästar, de är inte riktigt som alla andra. ;) haha

Curt är då LIVRÄDD för kor. När han blir rädd för något annat så vänjer han sig efter kanske 1-2ggr, och så är han inte längre rädd för det. MEN så är det inte med korädslan. Han har delat hage med kor i 2 somrar, hagen var avdelat i två delar dock, men en natt så hade en ko smitit in till hästarna så då stod han till och med i SAMMA hage som en ko. Han träffar kor varje sommar, och har sett dom hur många gånger som helst, men ändå är han lika rädd varje gång.
När man går förbi en hage där det stått kor för kanske 2 år sen så blir han på helspänn och hoppar till för varenda lilla sak eller rörelse.


Bild tagen från google.

Han ÄLSKAR att bada och simma. Så fort han vet att man är på väg till något vatten så hittar han vägen dit själv. och när man kommer till vattnet så går han direkt i och börjar blaska med frambenen, ställer sig på bakbenen och plaskar ner frambenen så att det stänker över hela världen, ju mer det stänker desto bättre.

/>

Han känner av och anpassar sig för den som rider. När jag rider honom så är han smått galen och gör luftsprång och är allmänt knäpp. Samma sak när tex Sara har ridit honom. Han VET att vi klarar av det. Men när tex Kalle rider på honom så är han snäll som ett lamm, skulle aldrig kunna göra något dumt. han kan se ut som ett riktigt ök ibland när vissa rider honom.
Han skulle inte heller kunna kasta av någon med flit, utan han slutar alltid att busa när han känner att man är påväg av. <3



Han HATAR att gå i form. Under de här 8 ½ åren vi haft honom så har vi försökt med allt, med alla bett man kan tänka sig, men han vill inte ta ner det där huvudet. Så nu för tiden rider jag nästan alltid med graman, vilket hjälper båda han och mig.
Det som är så konstigt att han kan precis allt i dressyren, förutom att ta ner huvudet självmant då. Öppna/Sluta i alla gångarter, galoppombyte till vartannat, kan inte varje dock. Ryggning (ibland blir det stå på baknenen dock), skänkelvikning, förvänd galopp.
Upp på medellinjen i galopp, tre galoppsprång i sluta åt ena hållet, byte av galopp, sluta åt andra hållet, byte, osv.
Ja nästan allting kan han, så han är väldigt rolig att rida dressyr på, så länge man har graman då. ;)
Och det som är så himla konstigt är att det är ingen som lärt han de här sakerna, utan han har lärt sig helt själv. När jag försöker med något nytt som han aldrig gjort förut så kan han redan det?



Han är väldigt försiktig med nya människor. Så fort någon kommer lite för nära honom som han inte riktigt känner så visar han ögonvitorna och ser galen ut. Han gör ingenting men det ser ut som att han tänker explodera.



Han ÄLSKAR föl. Så fort han ser ett så spänner han upp sig och gnäggar till det. Så om han är kvar nästa år när Stina förhoppningsvis kommer få föl så kommer han vara den bästa fosterpappan någonsin. ;)




Han kan gå med vilken häst som helst i hagen, har verkligen full koll på läget och skulle aldrig kunna göra något ont mot någon annan. Om det är någon som är högrangad så håller han sig undan, utmanar inte ödet, han vet sin plats helt enkelt. Fast han har blivit lite kaxig nu på senare dagar, men han gör inget taskigt dock. ;)



Han är verkligen perfekt i hoppningen, eller han skulle gärna få vara lite säkrare på höjder, men man kan inte få allt. Han är inte så bra på att parera själv till hinder, jag som förstört det, men han är hur lätt som helst att både korta och länga till hinder, han suger tag, men han drar aldrig iväg mot ett hinder. Okej ibland kan han göra tusen luftsprång innan ett hinder så att det är omöjligt att känna ett avstånd, men det är bara lite sött, då vet man att han tycker det är kul iaf. ;)



Han älskar att hoppa grenar i skogen. Sånt som ramlat ner över vägen/stigen. När mamma red han igår så drog han själv iväg mot en gren och hoppade den. Så söt! <3

HAN ÄR HELT ENKELT DEN BÄSTA SOM FINNS!



Dag 1
- Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Uppstigen..

Har precis varit och lämnat mormors bil på verkstaden. Skall snart på jakt efter frukost.


Kom hem snart!

Bästa bloggen jag har läst.

ÄR denna.

LÄS DENNA BLOGG

Den här bloggen är BÄST.

Snygg är hon också.



KLICKA HÄR, eller på bilden för att komma till just HENNES blogg.

Maya Top Class Waldenström. Världens bästa Maya. Gud vad jag avgudar henne.

Tusen tack!

Till Maya som fixat min nya design! Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR den iaf. :D Puss på henne!





MayaMayaMayaMaya...

Tjejen har ju verkligen ingen koll!!

Maya om Min matchning...:
1. Det där pannbandet är fult. Ser ut som min farmors gardinupphängning ungefär.
2. Dom där stigbyglarna är fula (men framförallt inte särskilt blå/gula).
3. Det där schabraket ser konstigt ut, som om dom slant med symaskinen och det blev ett vitt streck längs hela sidan.
4. Dom där stövlarna stinker kattpiss.


Sv:
1. Det där pannbandet är det finaste pannband jag någonsin skådat. Du ser väl att det är BLING!!
2. Dom kanske inte är de vackraste, men ganska fina ändå, och de MATCHAR med resterande saker! Du ser väl också att det är en BLÅ och GUL flagga på dom. Sveriges flagga förstår du.
3. PRATA INTE SKIT OM SCHABRAKET!
4. Oh ja de luktar kattpiss. But I know you like it!!!


Min fråga till dig nu lyder såhär: HUR SKALL JAG KLARA MIG HELA SOMMAREN UTAN DIG????

Förändring..

Snart blir det en liten förändring här på bloggen, just wait and seeee!

Du är unik!


Jag vill ha!

Sånt här pannband skulle jag icke tacka nej till. Fast helst ett blått och gult!



Godmorgon gott folk.

Precis uppstigen från sängen. Castro och Stella stod ute i natt för första gången, så idag behöver man inte åka och släppa ut dom tidigt, skönt.

Eftersom mamma skulle bort igår och Amanda inte verkade orka åka till stallet så fick jag rida alla 3 igår. Åkte ut vid 5 och kom hem halv 11.

Red först Castro ute i skogen, tränade lite galoppjobb vilket tydligen var väldigt jobbigt. Men han skötte sig någorlunda bra och blev riktigt riktigt fin på slutet. :)



Sen tog jag Stella på samma tur som Castro. I början var hon VÄLDIGT bråkig och så fort jag tog i tyglarna så drog hon upp huvudet. Tror hon var lite sur för att hon var tvungen att gå iväg själv. ;)

Sen när jag travade så eldade hon bara på och lyssnade inte alls på mig. Så jag fick säga till henne lite på skarpen igår för att hon skulle börja lyssna. Vilket gjorde henne ännu surare. Men när hon tillslut gav sig så blev hon så fruktansvärt fin.

Jätte lätt i handen, när jag gjorde en halvhalt så saktade hon ner med en gång utan att dra upp huvudet. Så satans fin blev hon. <3




Sist ut var Curt. Tog bara en liten barbacka tur på honom. När jag skulle rida från hagen så går man rakt mot en hage där det gått kossor för kanske 2 år sen, men Curt kommer ihåg. Och kor är Curts största rädsla.
Så först tänkte han inte ens gå framåt. Och sen när han väl gick framåt så flög det upp en duva precis framför honom så han vände 180 grader om. Jag satt där med långa tyglar i en hand och var allt annat än beredd på någon sån manöver. ;)
Men det konstiga är att när jag inte är beredd på något så hamnar jag inte ur balans något, men sen om jag är beredd så flyger jag av. x) haha

Resten av resan var han rädd för allt. Så söt! Och det värsta var att vi tillslut träffade på dessa monster, de sk kossorna. Curt höll på att DÖ!

Snäll som jag är så tvingar jag honom att stå och kolla på dom också, man tycker ju att han borde lära sig någon gång att de inte är farliga. han har trots allt gått i hagen bredvid kor i 2 sommrar förut. Men icke, dom är fortfarande lika läskiga!

Han stod och fnyste, stegrade sig och vände om för att få gå hem och var allmänt töntig. ;) Kunde inte göra så mycket annat än skratta åt honom.

han galopperade väldigt fort hem sen iaf. ;) <3


Godnatt!


Erskänn att Sara har den sexigaste kroppen på denna bild! DÖR! x) <3

Min hjälm...

...mår inte så jätte bra efter kraschen med trädet... x)










Kan fortfarande ha den, den sitter lite på sniskan bara. ;)

Lite nytt!

Har inte lagt in bilder på det jag köpt på sanaste tiden. Så här kommer några.


Charles Owen hjälm - studentpresent från mor och far.





Skjorta från herravdelningen på Team Sportia. ;) skall användas som tävlingskjorta. :)





Animo kavaj, studentpresent från mig till mig!

Snart kommer en till liten sak som jag köpt. ;)

FREDAG!!!!!!!!!!!!

USB-funktionen fungerar inte på min mobil. Vilket är väldigt jobbigt eftersom jag har massor med bilder som jag gärna skulle vilja ha på datorn för att göra denna blogg roligare och mer intressant. Men nej självklart fungerar det inte. Men jag skall försöka att fixa det så att jag kan göra allt lite roligare. ;)

Så håll ut, snart blir det bättre. ;)


Bjuder på en otroligt vacker bild på mig och Maya från i vintras.

Mina super hästar!

Red mina två favorit fuxar igår.

Först Castro på ängen. HELT UNDERBAR! 3 dagar i rad har han varit helt underbar att rida, det måste ju vara rekord. ;)
Blir lite spänd i galoppen, men det är inte speciellt mycket. Så fort vi skaffat buss så skall jag komma igång på riktigt med hoppningen också. :)



Curt fick bara lite bus igår. Så underbar min lilla ponny!



Stina är fortfarande på seminen och vill inte bli brunstig, dumma lilla häst. Snart är det midsommar och då kan de inte ta hem sperma så då kan dom inte heller spruta igång henne nu, så hon lär få komma hem nu, för att sen åka tillbaka... Suck.

Stella har varit brunstig 3 gånger medans Stina har varit 1 gång.




Lite bilder från studenten...






















Onsdag 15/6

Egentligen skulle man väl hoppa upp från soffan, klä på sig och sen åka till "vinterstallet" för att mocka ur hagarna som mina hästar skitit ner. Men det är ju så friktansvärt skönt att bara ligga här och inte göra något. Lat? Jo det är jag i högsta personlighet.

Sen när mamma slutar skall man ut och rida sina små hästar också. Får ju hoppas att Castro sköter sig lika bra idag. ;)








Bästa talkshowen enligt mig!


Ibland så....

Red Castro på ängen igår. Satis så fin han var! Han blev bara finare och finare hela tiden. Han vart inte ens arg när mamma gick hem med Stella. Så ibland kan han vara duktig min lilla häst. :)


Otaggad...

Snacka om att jag är otagg. Har noll lust att tävla. Och allt är för att Castro inte är någe kul. Känns som jag försöker med allt men ändå får jag inga resultat. Sen nu när vi står på betet så har jag inte kunnat hoppa honom något  (har inte hoppat sen förra tävlingen) och vi kan inte ta oss någonstans eftersom vi inte har något fordon att transportera hästarna i. USCHUSCHUSCHUSCHUSCHUSCHUSCHUSCH


Ge mig tillbaka dessa tider....

Tack för allt <3


Bloggsvar...

Lovisa om Snyft..:
Vad ska du göra nu efter gymnasiumet? Hur blir det med dina hästar? Har du kvar alla tre o vart har du dom? :)


Svar: Egentiligen så har jag inte så jätte stora planer för framtiden, självklart vill jag utvecklas så mycket som möjligt med hästarna och se hur långt jag kan komma. Sen skall jag upp till fastlandet och prova ett hästjobb, så får vi se om hon tycker jag är tillräckligt duktig eller inte. Om jag inte får det så får jag väl prova med något annat. Jag har iaf jobb på travet här på gotland i sommar iaf. Det tjänar jag väl 3000:- max på eller något. ;) haha

Om jag åker upp på fastlandet så kan jag bara ta med mig en häst och det blir såklart Castro. De andra får mamma ta hand om här hemma.
Curt skall vi försöka att sälja, men det är väldigt svårt, har trots allt haft honom i mer än 8år nu.
Stina skall för alltid stanna kvar i familjen nu efter olyckan. Vi håller nu på och försöker få henne dräktig så att hon kanske kan få en liten bebis till nästa sommar. Sen efter det så skall hon nog sättas igång igen så att mamma kan rida något.
Stella skall vi ha kvar så länge vi får ha henne. Om jag åkar upp till fastlandet så ska nog mamma ha kvar och rida på henne. :)

Just nu står vi ute på vårt egna bete. Har precis byggt 4 boxar där så nu kan alla hästar stå där. Castro får inte stå ute på nätterna när det regnar, så förut har vi varit tvugna att ha han på andra ställen, men nu är alla samlade. :) SKÖNT!

Hoppas jag lyckades svara på allt du ville veta, om du kommer på något mer så är det bara att fråga på så svarar jag. :)





Full proppad dag..

Skall snart in i duschen och sen hem till Maya på hennes studentmottagning. :)

Sen direkt till stallet efter det och rida alla hästarna. Eller a Castro iaf. ;)

Sen ringa ett litet telefonsamtal..

Sen svara på kommentar...

Sen är jag fri! För idag. ;)


Snyft..

saris var ju inte med på det andra kortet märkte jag, så här kommer ett nytt med hela ligan på. ;)


Kommer sakna er mest av allt!!!!!


ARG!!!!!!!!!!!!!!!!

Så fruktansvärt arg för tillfället så orkar verkligen inte skriva ett bra inlägg. Ni får stå ut med det är så vet ni att jag lever iaf!

Lite bilder på stallet...

Här kommer lite bilder på stallet. Inte så jätte bra bilder, men man ser lite iaf. ;)


Curts box. Han och Stina står i mitten facket, Stina skall stå på den här sidan av väggen. :)



Castros box. Han och Stella har aluminium väggar istället för trä som mellanboxarna har. Starkt som bara den så det är inget som de skall kunna sparka sönder. Sen eftersom det inte står någon häst på andra sidan så är det bara plank på den sidan mot honom, därför det ser lite naket och ofärdigt ut.

Det kanske inte är det mest exklusiva stallet, men vi har fått upp 4 boxar som är väldigt skönt, och jag bara ÄLSKAR det. ;) Speciellt när de har en lucka öppen så de kan titta ut från boxarna, blir inte alls lika trångt och instängt då. :)

Skall försöka få med mig den bra kameran imorgon så att jag kan få lite bättre bilder på det. :)

Inflyttningsfest!

Red ut Stella och CAstro till sommarstugan igår. VÄRSTA turen i mitt liv. Kan ju säga att Castro inte var speciellt populär.... Men men vi kom fram levande bägge två iaf.

När vi kom dit släppte vi ut dom i hagen en liten stund. Stella gick två steg in i hagen sen direkt ner med huvudet i gräset. Castro däremot sprang omkring som en liten galning. Vi har gjort så att de kan gå från boxarna direkt ut i sin hage så det är bara att öppna dörren. Och sen har vi dörren öppen hela tiden så att de kan gå in i boxen om de vill. Men så fort Stella gick in i sin box, eller gick någonstans där Castro inte kunde se henne så vart han helt tokig. Så himla knäpp!

Men båda hade iaf överlevt natten utan skador. Ska försöka ta lite kort sen så ni får se hur det ser ut. :)


Knasiga lilla "Gunnar". ;)

Mot fårö!

Skall till fårö med hela klassen idag och äta mat och ha massor med kul. ;)


Älskar er!


Saknaden är stor..







Älskar dig gumman!! <3

Underbar familj

Var ju på staden tillsammans med mormor förut. Galen tanten köpte en skinnjacka till mig för 2000:- kostat 3300:-. En som jag suktat efter hur länge som helst. TACKTACKTACKTACKTACKTACK!
Sen köpte hon också en beige kappa, en BH och ett par örhängen också. Puss på henne! <3

Sen köpte jag en rosa diesel tröja+ en röd skjorta som jag skall ha när jag tävlar. :)

Innan jag och mamma åkte till stallet så åkte vi till Dahrves. Där köpte min mor en Charles Owen hjälm till mig. En svart/guld- läder. Fick betala 500:- själv dock. ;) Och så fick jag en rosa dammvippa till hästarna. ;) TACKTACKTACKTACKTACK till henne också. <3

Sen åkte vi till stallet där jag red Castro dressyr på banan. FY FAN vad fin han var. Så jävla underbar häst ibland. Har nog faktiskt aldrig varit så fin som idag!

En halt underbar dag idag helt enkelt!!!!!!


Har fått leka lite med BÄSTA också!!! ;) <3

Staden...

Har varit dålig på att uppdatera på sista tiden men anledningen till det är att jag inte varit hemma speciellt mycket. I onsdags var det mösspåtagning med utgång på kvällen, så då var jag knappt hemma, och igår var vi ute på betet och fixade boxarna. Jag är GRYM på att bygga stall. ;)

Snart skall jag på stan med mormor och fixa det sista till studenten. Puss så länge.


RSS 2.0