DM-pris och en riktigt stor hästnörd...

Fick mitt DM-pris i tisdags av Angie i skolan, man tackar för att hon tog emot det. :) Det vart ett brons men kunde lika gärna varit ett guld om man hade haft en normal häst, men Ronjs med något normalt går inte riktigt ihop. haha Hade ingen skola idag eftersom Curt fortfarade var svullen i bakbenet men jag gick och såg på Jens och Angies hopplektion iaf, om jag ska vara helt ärlig så är jag ganska glad att jag inte hade någon häst för det vara ganska svåra övningar de gjorde, vill inte ens tänka på hur det hade gått om jag hade tagit Knas. Men Hillevi tror fortfarande att han skulle kunna gå att "bota" men jag vet inte jag, han har varit så i hela sitt liv och jag antar att de flesta har provat allt med honom så man får stå ut och vara underbart glad de gångerna det går. :) Man blir riktigt glad när han går som en vanlig häst lixom, okej han är inte alltid så som han är nnu men jag tror att sadeln är lite för trång nu när han har fått mer muskler över ryggen och sen att det är något litet med hans kropp för tillfället, men när jag tog Curts sadel sist jag red han så kunde han galoppera mkt så jag får väl fortsätta med den fast jag får ont i min lilla svans (svanskotan alltså), men allt för lilla Knas. Ajuste det var träningen jag skulle skriva lite om ja.., eftersom jag var där utan häst så tvingade Hillevi mig att säga till om det var något fel de gjorde med skänklar eller händer, jag sa till henne att jag inte kan säga till folk för då känns det som att man tror att man vet bäst och klagar på deras ridning till dem, det är ju en annan sak om man är ridläraren än om man är kompisen om ni förstår vad jag menar, så jag sa ingenting faktiskt, förutom någon sak och det var när hon tvingade mig. :)

Har umgåtts med Fia hela dagen idag och farit igenom hela vår lilla ö, okej en liten överdrift men ändå. Åt upp hennes godis också, närstan iaf, kände mig lite ond om jag ska vara helt ärlig. :) Men hade väldigt kul som vanligt. :)

Longerade Curt lite idag så att han skulle få röra på sig lite iaf och pigg var min lilla korv, bockade lite och fick något anfall i galoppen så han sprang flera varv i sken. Stod på bakbenen gjorde den lilla röda också. Söt var den lilla iaf. :) Stina fick sig en omgång också och hon var riktigt fin faktiskt, blev lite trött på slutet men hon gick faktiskt väldigt fint för det mesta. :) Hon börjar bli väldigt fin nu faktiskt, jätte kul är hon att hoppa också och tittar inte på något utan hoppar med bra bjudning och springer inte bara som hon gjorde förut för ett tag sen. Så nu får vi hoppas att det är någon som kommer och vill ha min lilla ponny.

De flesta vet kanske redan att jag är en STOR häst nörd, men för endel kanske detta är en stor nyhet, men iaf så har jag suttit och spelat att hästspel i typ 1,5 timmar nu, och inte är det speciellt roligt heller men som sagt jag är en väldigt stor hästnörd på snart 18 år som sitter och spelar hästspel, haha men ni ska veta att jag är så mkt bättre än vad Johannes är iaf. :)

Blir nog ingen träning för mig imorgon, har ingen häst att ta så jag får stå över. :( Det är ju typ höjdpunkten på veckan så det är ju lite tråkigt kanske, men nästa gång då får jag se till att skaffa en häst som jag kan vara med på om jag så ska sno någons häst utan deras vetande...

Nej nu vart det långt här men ni får helt enkelt stå ut. haha :)


Duktig Knas. :)

Mer skola än önskat...

Trodde inte att vi skulle ha skola varken onsdag eller torsdag eftersom Hillevi inte har varit i skolan på ganska länge. Men det vart det ändå. Imorn är det hoppning dock så det är ju inte så mkt att klaga på men om jag tar lilla Curt imorgon så vet jag inte riktigt vad det blir för något till torsdag, men det löser sig nog. :)  Sitter här nu med en Johannes bredvid sig och ser på "dating in the dark" och skrattar åt den patetiska, självgoda killen som tror att alla vill ha honom. -Hur hon än ser ut så kommer jag ändå att stoppa snoppen i henne. haha så jävla sjuk komentar. x) haha

Provet gick faktiskt över förväntan idag. :) Kände mig duktig som "kunde" allt. haha Dock är jag hatad av vår svenska/religion tant, går inte en lektion utan att man blir utskälld och dumförklarad för att man inte kan något, alltså inte sånt man har i läxa utan andra saker som tydligen ska vara självklara att kunna... Religion är väl då kanske inte min starka sida. haha men tack vare mina kompisar så kan man stå ut. :)

Nej nu ska man väl kanske gå och byta om och åka till stallet kanske. Ska tvinga Johannes att rida Curt så att jag inte behöver rida två idag. :) han får helt enkelt ställa upp för sin kompis. :) haha nejdå han gör det så gärna, vem vill inte rida Curt lixom? :) Kanske att jag får han att mocka en box också, det vet man aldrig. :)



KnasKnaseliKnas

Träning på Stiger och en underbar Knas...

Hoppade Stina för Ninna, och hon skötte sig väldigt bra för att vara Stina iaf. :) Hade en för lång martingal så hon hade huvudet VÄLDIGT högt, men när mor min snurrade runt den lite så var hon perfekt (för att vara Stina alltså) haha Hoppar fortfarande inte spec högt, men hon hoppar utan att tveka över huvud taget så vi tar det lugnt framåt. :)

Sen var det travmöte, svepte två läskar, blev väldigt kissnödig orkade dock inte gå på dass så jag höll på att kissa på mig, men jag klarade att hålla mig hela mötet faktiskt. :)

Sen en tur på Knas och ni skulle sett hur underbart fin han var, kunde galoppera jätte mkt i det svåra varvet och till och med rakt fram flera gånger utan att bli knas en enda gång. :) Stolt över Knasen min. Ni skulle ha sett hur glad han såg ut när jag berömde han hela tiden, till och med så att han blev busig och började ruska på huvudet. haha Han är söt min Knas. :)

Nej nu blir det äta, duscha och sen plugg till provet imorgon. :)



Galen Stina. :)

Myskväll och krossat pannben..

Började att skriva ett inlägg igår men hann inte riktigt skriva klart så det vart inget. Men nu kommer ett iaf. :) Fick välja mellan att tävla eller gå på hingsvisning igår, men om jag gick på visningen så hade jag inte hunnit till jennifer, men det vart ändå ingen tävling för min del, så det vart ingenting helt enkelt. Tog en barbacka tur på lille Curt samtidigt som mor min red Stina, Curt var galen såklart och jag höll på att ramla av några gånger som vanligt. :) Sen tömkörde jag Knas lite eftersom jag inte kan rida honom så mkt nu så blir det mest tömkörning tills han blir sig själv igen. :) Någon som vet någon bra damp-medicin som man kan ge till sin häst? haha.

Sen bar det av till Jennifer. :) Kan ni tänka er, lilla jag kom i tid till bussen, både igår och idag, fjäskade att få åka fast jag hade mitt busskort som inte fungerar, både igår och idag det med, klev av vid rätt ställe och sen sprang jag hem till henne och det är kanske 1,5-2km långt, UTAN paus. Stolt över mig själv. :) Sen har jag mockat alla mina boxar idag också så mor min kanske blir lite glad över sin dotter när hon ser hur duktig jag har varit. :) Nu hemma för att plugga till prov som vi har imorgon och ikväll blir det förhoppningsvis hoppträning på Stina för Ninna, kanske Curt får plats också, vem vet vem vet? :)

Måste bara berätta en smart sak som jag gjorde igår. Jag hade ett STORT runt tuggummi som var ihåligt och avbitet på båda ändarna så man fick fingret igenom, då tarjag och sätter den på långfingret och ska se om det är hållbart, utan att tänka mig för så slår jag det rakt in i min egna panna, allt vad jag har och förstå att det gjorde ont, var röd i pannan efter det också. Är det jag som är smart eller? Ibland blir man så trött på sig själv alltså... x)


Finafina Castro.

Bajs in my life...

Även dag bestod av mkt bajs. Dock "bara" tre kärrror från Knas hage, fack hjälp av Fia också, fick bajs kastat på mig men det är ju smällar man får ta. :) Gamle gamle Knas var finfin idag. Tömkörde först och han fick lite fnatt några gånger och försökte se snygg ut och få luftigt steg, men lyckades dock inte så bra med det. Efter det satt jag på sadeln och red han och tänk er den lilla unghästen på 15år kunde till och med galoppera rakt fram i det svåra varvet flera gånger och var inte knas en enda gång. Det går framåt, det går framåt. :)

Åkte sen och köpte godis med mor min och Fia, köpte nästan två kg, vem är det som är tjock egentligen?? Men godis kan man aldrig få för mkt av. :) Så nu sitter jag och herr Johannes och äter för fulla muggar. Tjocka ska vi bli, eller jo jag ska bli tjock och Johannes är ju redan det så han kommer väl att bli gigantisk eller något. :)


Film på PomPomPom från två träningar kommer nu också, jag föfrstår att ni har längtat något så innerligt. :) Vet dock inte hur man lägger upp den så ni får bara länken. Japp jag är teknisk jag. x)

http://www.youtube.com/watch?v=I-K9SrpwoCU





Men bild kan jag lägga upp iaf. haha :)

Bajsfiske och nyinköpta saker....

Min dag har mest bestått av bajsfiske. Mockade ut 5 kärror från Knas hage, höll på att halka en gång också men denna gång lyckades jag hålla mig på benen dock. :) Knas hage består mestadels av vattenpölar med bajs och kiss vatten, så allt bajs låg alltså i pölarna, okej inte allt men det mesta iaf. Saken är den att jag tycker det är ganska underhållande med bajsfiske, stod där i min ensamhet och fiska bajs men ändå var det kul på något sätt. Är det jag som är normal eller? Haha Hade dock en Knas uppe på mig hela tiden, tog grepen av mig och tappade den i bajsvattnet, stod och hängde på min axel, bet på ALLT i närheten och hoppade rakt in i skitkärran så den ramlade halvt omkull, så jag hade lite sällskap iaf.
Har även hållit på att ramla av Curt idag. Det var när vi red hemåt, jag och min mor, då la jag på lite ben när vi skrittade så han skulle gå fortare och då tar han ju tillfället i akt så han kastar sig rakt upp i luften och sen sparkar rakt ut och självklart tappar jag båda stigbyglarna, när jag sen klamrar mig fast med skänklarna så att jag inte ska flyga av så börjar hästen bocka som en galning. Men jag lyckades att hålla mig kvar iaf. :) haha Känner mig mkt duktig ska ni veta. :D

Var på Dahrves i lördags och köpte nya ridbyxor och ny skjorta, mkt lyckade köp ska ni veta. :) Kanske inte så intressant för er att veta men jag tänkte att jag skriver det ändå. :)



De nya ridbyxorna, John Whitaker. UnderbaraUnderbara är det ordet som beskriver dessa ridbyxor. VÄLDIGT bra stretchoch då menar jag VÄLDIGT bra. :) Sen är de billiga också. 600:- Rekomenderar dem starkt.




ÄlskarÄlskarÄlskar min nya H L POLO skjorta, håll med den är grymt snygg! Synd bara att man inte ser den under kavajen, men men. :) Kostade 840:- Ganska dyrt för min plånbok men jag tyckte faktiskt att det var värt det. :)









Träning för Erling..

Pomsi gick superbt bra. Förutom att jag har lite svårt att svänga honom och få fram honom efter det att jag har fått han på bakbenen så gick det faktiskt väldigt bra. Höll dock på att ramla av några gånger men det är ju inte så noga, pettitesser. Men allt gick bättre på slutet faktiskt, fick fram han bättre fast han fortfarande jobbade i rätt galopp (alltså med bakbenen under) han vart dock ganska så sur på mig när jag kom åt han så det var många byten med bakbenen, men sista rundan är jag faktiskt väldigt nöjd med. Blev tillslut en bana där hindren låg mellan 1.15-1.35m, planket kan ha varit 1.40m men jag är inte helt säker. Allt kommer så småningom upp på film så då kanske ni förstår bättre om vad jag menar. :) Tack så jätte mkt Jennifer för lånet, du är en ängel som låter mig låna honom!! :') <3

Nej nu blir det sängen för mig. :)

SnabbtSnabbtSnabbt...

...måste jag jobba om jag ska hinna!!!!!!! Ett rum kvar att städa, sen byta om och sen bär det av till de små odjuren. :) Antar att jag inte kommer hinna rida mina innan träningen ikväll, men det får bli hårt imorgon isåfall. Sen ska vi ut och hämta Pompompom, som underbara Jennifer lånar ut till mig. <3 Film kommer väl om några veckor om jag lkänner mig själv så "hinner" jag inte lägga ut den tidigare. haha Nej nu måste jag fortsätta mitt städande. :) Skriver sen hur det gick. :)

Ny blogg..

Har gjort en ny blogg nu som snart ska bli lite roligare och finare jag lovar! :)

Måste berätta om en sak som hände idag som typ bara jag lyckas med. Jag gick förbi Curt och Stinas hage och då tänkte jag att jag skulle busa lite med Curt, för han försökte få igång Stina men hon sket fullkomligt i honom, så jag gick in i hagen och skulle springa bort till dem, eftersom de stod längst bort, sen när jag var nästan framme vid dem så tänkte jag att jag skulle stanna, och självklart så stannar jag precis vid en vattenpöl som har is under, och eftersom snön har smält ganska fort och jag har inte mockat hagen på hela vintern så låg det väldigt mkt bajs i hagen, så då när jag stannar så självklart att jag ska halka omkull och ramla rakt ner i vattnet, och det vattnet är ju fullt med både bajs och kiss så hela baksidan av mina byxor och jacka blir fullt med skit, och självklart så gick det ju igenom alla kläder, så där stod jag dränkt i hästskit från topp till tå! Är det inte bara typiskt mig eller? Men jag och Fia fick oss ett gott skratt iaf, kunde inte andas för att jag skrattade så mkt. x) haha Men som tur var hade jag andra kläder där som jag kunde byta till. :) Men nu är jag duschad och fri från bajs iaf. :)

RSS 2.0