Fy Fy Fy Mig...

Ursäkta att jag har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera här.

Tävling Fredag-Lördag på Pom i helgen.

Fredag:
Gick bara en 1m som en liten uppvärmningsklass. Han var otroligt fin och hoppade allt perfekt den lilla hästen. Jag red dessvärre lite dåligt på de två första hindren. Var dubbel nolla, men kanske inte så jätte snabba inte. ;) Men det räckte till en 4:e placering iaf. :) Duktig Pom.

Lördag: Red först en 1,10m. Han var inte så jätte taggad till den här klassen så det blev 2 ner och 2 tidsfel. Men det kändes bra ändå. De 2 hindren han rev var de enda två han var i något också, annars var han högt över. Tror att jag galoperade för lite innan så att han inte var tillräckligt varm. :)
Sen debuterade vi 1,20m, Poms första 1,20m i sitt liv. :) Värmde upp mer i galopp till den här klassen och jobbade verkligen på att röven skulle komma under honom mycket. Fy fan vad sur han blev på mig när jag kom åt bakdelen. När jag skulle hoppa krysset på framhoppninden så vred han sig innan och hoppade 3m över krysset när jag tryckte på med skänklarna och sen efter så bockade han gärnet. Sen när jag skulle hoppa räcket så var han väl 50cm över varje gång. haha han är söt lille Pom. :) Sen inne på banan skötte han sig hur bra som helst, var lite tittig och när han blir det så trycker jag på med skänklarna mer och då kommer vi för nära hindren. Men alltså det var ju mitt fel att vi kom fel på ganska mycket men han skötte sig så himla bra alltså. Blev en dubbelnolla men red ganska långsamt i omhoppningen så vi kom utanför placering. Men satan vad fin han var alltså. :))







Film från 1,20m, hackar ganska mycket men det går att se iaf. :)

OjOjOj...

Varit grymt dålig på att lägga upp något nytt här men nu kommer det iaf. :)

Har praktik denna vecka och är då hemma hos Zarah och Fredrik. Igår så var vi först på seminen eftersom fredrik skulle sko några hästar, fy fan vad söta alla fölen är då. :) Blev kär i dom allehopan. :) Sen skulle vi ta in 3 st 2åringar, vi fick inte på grimmorna så vi skulle få dom att springa in i stallet själva, och när vi väl hade fått in dom så hade Fredrik glömt att stänga den andra dörren i stallet så de sprang bara rakt igenom. x) haha men de gick in med en gång sen igen iaf. :)

Fick rida två hästar igår, först Jeangen och det gick faktiskt ganska bra efter ett tag. Hittade inte knapparna i början så hon var lite hög i9 formen men efter ett tag så kom hon ner iform iaf. Fin häst det där. :)

Sen fick jag rida en 4 åring som var väldigt fin. Större delen av tiden gick den fint iform men ibland kom den upp dock. Men jag är ganska nöjd med min insats ändå lixom. ;) haha

Sen på bussen hem så vart jag så trött så att jag höll på att somna, alltså jag var inte trött innnan jag satt mig på bussen utan allt kom när jag hade satt mig. Men jag lyckades att hålla mig vaken så att jag kom av rätt. Stolt!

Sen när jag kom till mitt stall så red jag Knasen barbacka eftersom jag inte orkade hämta sadeln. Red lite på dressyrbanan och han var faktiskt riktigt fin. Gjorde lite skänkelvikningar och öppna och sluta och massa sånt, och fin vart han den store klunsen. :)

Nej nu måste jag fixa mig till bussen. :)


Vuxen snart...

En vecka sen är jag vuxen och mogen som bara den. :) x)


Gamla bilder från den gamla goda tiden. :)


STOR Curt liten Ronja. x)


Snygg man var, iklädd i tält och shapssom går till halva knäna, håret är helt utsläppt också. x)


Varför känns det som att Curt har krymt på de sista åren?


Så JÄVLA HET man var som liten. Tur att jag vuxit i mina framtänder lite iaf. x)


Alltid haft samma snygga form. x)






FETTO!!! x)


Sexi mama!!


Tom Jones, enligt mig en mkt gigantiskt häst. D-ponny dock. x)


FUL UNGE! x) Världens bästa mormorn bredvid dock. :) <3






Första turen på Stina=Livrädd Ronja. x)


MUPP!!


x)


Hahahaahahhahahahahahaha..

Ni får ursäkta bildbomben. Tyckte det var lite kul när jag hittade de här bilderna bara. x) Så nu vet ni iaf hur pass blond jag varit, håret har nu mera blivit mörkare men huvet lika blont. x) haha

Duktig Ronja...

Känner att jag har varit ganska duktig idag faktiskt. Fixade allt till mina hästar själv, eftersom man har en slappar mor, och sen putsade jag nästan alla mina träns och förbyglar. Okej nu kanske jag ska erkänna att jag bara putsade med såpa och inte fettade in dem eftersom jag inte hann, men ändå enligt mig så har jag varit mkt duktig. :)

Alla mina små djur fick vila idag men jag tränade Nilla för Erling iaf. Det var ganska varmt och underlaget var väldigt hårt idag så hon var inte riktigt lika på som vanligt men fin ändå. Slutade med att vi hoppade en bana på kanske 1,10m eller något. Hon blev bättre när det blev högre men så brukar det ju vara med den ponnyn. :) Fin är hon ju iaf. :) Film från träningen kommer upp snart ska ni se. :)


Film på Curt...


Tävling...


Super prickig...

Somnade i soffan igår så det blev inget inlägg men det kommer nu istället. :)

Hoppade Nilla lite igår. Först travhoppade jag med en bom framför, hatar att travhoppa men Johannes tvingade mig så då var det bara att göra det. ;) Tyckte det redan var läskigt när det kom upp på 1,10m men Johannes tvingade mig att TRAVHOPPA 1,30m, förstår ni hur rädd jag var?? Men Nilla hoppade hur fint som helst så då var det ju en utav oss som var modig iaf.

Sen längde vi ut så att jag skulle galopphoppa med en bom framför och då slutade det på 1,40m. Asså ni skulle sett hur fin hon var. Hon hoppade väl kanske 20cm över hindret och bakbenen var över hinderstöden som är 1,80m. Alltså den ponnyn, man fattar inte hur hon kan komma upp så jävla lätt. Kom till och med ganaka långt ifrån en gång men hon hoppade hur lätt som helst ändå. Grymt fin var hon. :)

Sen slutade vi med att ta ett språng utan bom framför på kanske 1m och kan ni tänka er, inget travsprång innan. ;) haha



Sen red jag Castro medans jag tvingade Johannes att ta Stina. :) Red på vanligt bett idag också och han var till och med finare och mjukare denna dag än vad han var dagen innan. Han var mjukare och mer avslappnad i galoppen också, hade en lägre form också. Så jag är mycket nöjd med min stora kluns. Alltså ni ska se hur biff han har blivit. Man kan inte tro att det är Castro inte. Plus att han har blivit lite tjock, men det är en helt annan femma. ;) haha



Film på Curt från träningen för Erling kommer upp senare idag också. :)

Hård dag för Knas...

Red först knas på banan tillsammans med mor min på Stina. Hade vanligt bett och han var riktigt fin faktiskt, låg i formen utan att jag behövde jobba så mycket på att få ner den utan han slappnade av från början. Han blev lite högre i galoppen men inte för hög. Kunde galoppera mycket på rakt spår utan att han bråkade utan han skötte sig utomordentligt igår. :) Sen gick mamma och bytte häst till Curt så red vi en tur i skogen på Curt och Knas. Trot eller ej men Knas överlevde faktiskt, det kunde man inte tro om man hade frågat honom att han skulle gör. Asså han är så feg i skogen så ni förstår inte. haha. Skulle trava på slingan hemåt men då drar Curt iväg i galopp och Knas efter. Men jag hade faktiskt lite kontroll på honom iaf, till och med när jag hade vanligt bett. Aja men han tyckte det var kul iaf. :)


Sett någon snyggare hals på häst någongång?? x)

Pomsiii...















Asså Jennifer du kan inte förstå hur tacksam jag är som får chansen att rida din UNDERBARA lilla knasiga häst. <3

Latodag igår..

Hade en liten latodag igår. Var lediga från skolan så jag var i stallet nästan hela dagen. Red Fisen först och sen fick Knasen sig en omgång av tömmarna. ;) Han fick jobba på bomar denna gång också, dock mindre volt och så var han tvungen att bära sig lite mer i kort galopp. Gick efter ett tag men i början var han jobbig, men när han gav upp lite så blev han riktigt fin faktiskt. :) Och sen har jag kommit på att min häst har fått en biff hals på sista tiden. Förut har det alltid varit en tråd istället för hals och rak och ful har den varit också, men nu är den grymt fet och han har till och med fått en liten böj på den. Frågan är ju nu om det är muskler eller fett?? Aja vad det nu äe så har han blivit lite snyggare iaf så det är ju alltid något positivt. :)


Får ta ett kort på hans biffohals så får ni se skillnaden. :)

Sen tömkörde jag Curt också den lilla grin gubben. Han jobbade på bra men så fort det blev lite jobbigt så skulle han sakta av och sparka efter en om man snärtade med pisken. Men sen när han fick en snärt i rumpan så slutade han grina och började jobba istället. Så tillslut gick han bra faktiskt. Ska bara få ur honom hans gubbfasoner så ska ni se att han blir fin igen. :) haha


Min ponny är en liten surgubbe ibland alltså. x)

Sen Fick det bli en liten tur på Nilsson på banan. För tillfället är hon brunstig så hon lyssnar inte så bra på skänklarna och inte lika på som vanligt så det var ett väldigt bra tillfälla för att träna lite på bomar eftersom annars så drar hon iväg i trav när hon ser en bom, men igår så var hon lugn och fin. :) haha man är väl lite smart ibland. :)


Dum liten ponny..

Tävlade Curt igår och GUD vilken sur gubbe han var då. Första klassen så tittade han på ALLT och jag red som ett spann skit så vi kom fel på VARENDA hinder och så fort man red från utgången så stod han emot och skulle sparka, så vi missade sista hindret på grund av det. Sen i gunghästen så fick vi hoppa på Lb höjd eftersom vi har placeringar i det, så han gick jätte fint de tre första hindren och sen skulle man hoppa en oxer bort från utgången och då stannade han flera meter ifrån, så jävla taskig den lilla ponnyn ibland. Men vi kom över det efter vi blivit uteslutna och jävlar vad han hoppade då då. Ah jag blir så arg på honom ibland. Nej men nu ska han få straff och vara med på varenda tävling tills han börjar sköta sig. Okej jag måste då också sköta mig lite bättre men han kan ju ställa upp lite också tycker man. :)


Söt är han ju iaf den gamle surgubben. x)

Sen när jag kom hem så var jag tvungen att hoppa en snäll häst så Castro fick sig en omgång. :) Och han var faktiskt riktigt fin. :) Hoppade inte så högt, kanske 1,30m eller något, tränade lite omhoppningssvängar också och tillslut så svängde han utan mig, så jag satt där uppe och flög hej vilt i svängarna. x) Hade en oxer och en kombination på två hinder, ett räcke och en oxer. Så det var inte så många hinder men som sagt jag ville bara hoppa lite kul. :)



Sen kom mor min hem igår också. :) Så nu har jag min lilla slav hemma igen och hon fick börja direkt med att mocka och bygga fram hinder till mig. :)

Film på Pomsi...



Eftersom jag hade tidsfel i första klassen så vcar jag tvungen att rida i ett högre tempo i andra klassen, vilket gjorde att jag blev lite spänd i min ridning och det blev väldigt flängigt och gick fort, men Pom skötte sig grymt bra iaf. Men annars så är jag ganska nöjd med mig själv och grymt nöjd med Pom. :)) haha

Tävling...

Tävlade Pom idag 1,10/1,10m. Första klassen så var han ganska spänd de två första hindren så vi rev andra och så tog jag tag i honom lite för mkt efter 2an så han stannade upp ganska mkt men efter det så lyssnade han väldigt bra och blev lite mer avslappnad. Sen fick vi två tidsfel också. x) Så 6 fel totalt.
Andra klassen så fick jag lägga upp ett högre tempo=mindre kontroll, men han hoppade allt jätte fint och vi var nolla i grunden, lite fläng från min sida men Pom var verkligen grymt fin. Sen i omhoppningen så höjdes det till 1,20m och han hoppade lika fint nu om inte finare, kom fel in i kombinationen men han klarade det hur lätt som helst den lille hästen, så vi var nolla då med. :) GRYMT fin var han, lite spänd eftersom jag spände mig ganska mkt men det blir bättre ska ni se. :) Underbar Pom. <3 Underbar Jennifer. <3

Film kommer upp sen. :)

Imorn är det Curts tur att hoppa, dock bara Lc/Lc så det är inte så högt, helt enkelt perfekt för mig och lilla Curt. :)




Titta inte på mig utan på Pomsi. :))



Första travdagen...

Åkte till stallet och fixade allt utaom att rida innan travet började. Tyvärr så kom jag på försent att jag hade HELT FEL kläder. Hade brun/guld/brons-aktiga tights och ett svart linne som gick precis under rumpstumpen, alltså sånt jag brukar ha i skolan och så när jag inte har mjukisar då. :) Men alltså det kändes som att det var lite för lite kläder om man säger så, man fick väldigt dömmande blickar på en. Typ alla kollade uppifrån och ner med grymt dömmande blick. Johannes skrattade grymt mkt för han kollade ju på alla som kollade på mig medans jag tittade ner i marken och skämdes. Alltså det var verkligen hemskt. Men jag överlevde iaf. ;)

Sen longerade jag Curt och tömkörde Castro och han var faktiskt riktigt fin idag också. :) Fina hästar har jag. :)



Tävling imorgon på Pomsi. :D 1,10/1,10. :)) TaggaTaggaTagga. :)


Finaste djuren...

Red Castro igår och eftersom han var så dum dagen innan på bomar så fick han jobba över bomar då också. Hade vanligt bett utan graman eller något. Hade lagt bomarna så att det var två volter som gick ihop i varandra, alltså jag hade 7 bomar och två volter om ni förstår vad jag menar. Bomen som ingick i båda volterna gjorde jag så att det blev ett litet hinder på 50cm. Och fy fan vad fin han var, var inte sur någon gång och blev till och med mjuk och fin, underbar var han. :)


Snyggt man sitter va? x) haha



Sen fick Curt gå hoppträning på kvällen och mor min hade varit så smart så hon hade sagt till Erling att vi inte skulle kunna komma eftersom pappa inte skulle kunna köra mig men hon hade inte sagt något till oss. Så vi kör ut dit så vi är där till 7 som vi ska men då hade Erling flyttat fram träningarna så vi kom en timme försent men snäll som han är så gav han mig en privat träning, så lite bra var det allt ändå. ;) Och Curt var hur fin som helst men var dock i mer än vad han brukade och rev till och med två hinder. Men hoppade en bana på 1,10m iaf och han hoppade finfint min lilla ponny. :) Jag red dock inte så himla bra nej, men men. Film kommer sen. :)



Åkte till stallet vid kanske halv 8-8 någon gång och kom hem vid kanske 21 eller nått. Så jag var ett tag i stallet, men jag mockade faktiskt hela 6 boxar så jag var minsann ganska så duktig. :)

DumDumDumma..

Red Castro på lektion för Erling igår, men det kunde jag ju skitit i. Han betedde sig som jag vet inte vad.. Ibland blir man så trött på honom...



Sen red jag ingen mer häst igår. Ikväll blir det träning på gamle Curt för Erling så vi får ju hoppas att han sköter sig iaf. :)



Travmöte idag också och denna gång ska jag komma ihåg det. :)

ProvProv...

Hoppade Curt för Ninna igår och Super Ponnyn skötte sig finfint. Var helt galen och tyckte det var kalas kul. Hoppade kanske de flesta på 90-1m och ett räcke på 1,10m eller något så det var inte så högt, men det är ju då det är bäst enligt Curt lixom. :)



Sen efter lektionen blev det en liten tur på Knas. Red lite dressyr på banan och han var faktiskt riktigt fin, fick ett lite längre steg iaf och slappnade av ganska bra. Inget knas heller, det ni. Fina fuxar har man. :)



Sen hade vi två prov idag. Först Religion och det gick faktiskt ganska bra om jag ska vara helt ärlig, nöjd med min insats. :) Sen var det Fysik och fy fan vad dåligt det gick, gjorde de flesta talen och sen kommer jag på att jag gjort typ helt fel och då hade jag ju såklart inte mer tid så det gick ju verkligen inte bra. Men men gjorde mitt bästa så. :)

Nej nu blir det en tur till stallet. Rida Knas idag så får Curt vila idag igen eftersom han hade en så hård vecka förra veckan. ;)

Grymt trött..

Har varit grymt duktig och pluggat gärnet nu, men min hjärna är in te riktigt van med detta så det har resulterat i huvudvärk och för tillfället kan jag inte tänka något mer, all min hjärnkapacitet har numera förbrukats. Så nu blir det tv fram tills far min kommer hem så att jag kan få skjuts till stallet. :)


Tobbe Larsson...

Var och såg på Tobbe Larsson igår med bla. Jennifer, Angelica och Nadja. Grymt bra var det faktiskt. :) Enligt mig då. De började att släppa in folk vid 1 men eftersom jag var tvungen att ta bussen vid halv elva så hade vi trevligt hemma hos Jens först. :) Sen kom jag inte hem förens efter sex så jag hann/orkade inte rida någon häst igår. :)



Nej nu måste jag plugga lite eftersom vi har TVÅ prov imorgon, orkar verkligen inte.

Hoppträning på Curt ikväll iaf så lite lycka är det med denna dag också kanske. ;) haha

Frejsis...

Hittade en bild på mig och gamle Frej från öland när jag sökte på Axi. Lite kul faktiskt. :)


Så fruktansvärt snygga var vi. :))

Det här stod även som fakta för hans avkommor x)

Han lämnade ofta väldigt bra temperament och snygga fölungar som ibland dock tenderade att bli lite "bullig" när de växte upp. Inga superstjärnor i varken dressyr eller hoppning men passade utmärkt som ridskolehästar eller tävlingsponnyer i lättare klasser. Han har någa avkommor som gått msv hoppning och fälttävlan i alla fall och en som gick SM i hoppning för några år sedan (ue Son of a Gun xx).

Så nu vet man varför Curt ser ut som han gör. x)

Helt fullkomligt död...

Åkte till stallet vid 20 i 10 och johanna skulle komma halv 11 och jag var tvumgen att rida Castro innan hon kände på honom eftersom han vilade igår. Hann rida i en halvtimme max, alltså en framridning typ. Men han fick röra på sig iaf och fin var han. :)



Fia red Curt igår och ska rida honom idag också och eftersom Elin har hand om Stina medans mor min är borta så har det bara varit Knas som jag har behövt ta hand om i två dagar. Ganska skönt faktiskt om jag ska vbara helt ärlig. :) Tycker lite synd om Curre Köttbulle som inte har vilat någon gång under mer än en veckas tid typ. Haha min ponny kommer gå in i väggen, stackars liten. Okej en dag blev han tömkörd och en annan så longerade jag honom med grimma men ändå det är Curt vi pratar om lixom. :)


Fina hästar har man...

Tyckte lite synd om Curt som har fått gå varje dag sen tävlingen, eftersom jag åker bort i helgen så han kanske inte går så jätte mkt då, så han fick bli longerad i grimma och göra lite som han ville. :) Det är ju Curt vi pratar om och han ska inte behöva överanstränga sig så mkt. haha. Han var helt galen och galopperade runt,runt,runt,runt utan stopp. Han blir så glad nar han inte behöver anstränga sig så mkt. :)



Sen hoppade jag Castro lite. Det fick bli räcke-16m-räcke-16m-oxer. Ibörjan när det var lågt fick han gå på 5 galoppsprång så att han skulle bli så samlad som möjligt eftersom han alltid drar iväg med mig annars. Gjorde lite halter imellan så att han blev extra lyhörd på mina hjälper.
Sen när det kom upp på kanske 1m så fick han gå på 4 galoppsprång men han skulle fortfarande lyssna på mig och inte springa iväg, så fort jag kände att han drog iväg lite så blev det en halt.
Sen blev räckena 1,20m och oxern 1,30 och nu fick han gå på 3 galoppsprång istället, men fortfarande fick han inte dra iväg. Sen blev oxern 1,50m fast räckerna var fortfarande samma, vi längde lite till oxern också så att det inte skulle bli för kort. Asså GUD vad fin han var idag. Hoppade jätte fint och lyssnade HUR bra som helst, underbar var han. :) Så imorgon får det bara bli en liten lugn tur på honom så att han inte blir allt för sliten. :)



Mor min red Stina idag, dressyr vart det idag också. Stackars liten som blir plågad på detta sätt. haha :)

Underbara polls igår...

Red först Stina på lektion för Erling, dressyr. Hade vanligt bett och tro det eller ej men hon gick som på räls hela lektionen. Underbart fin var hon. Mjuk och gjorde allt jag bad henne om UTAN att bli sur. Det ni, det är inte varje dag det inte. :) Kanske att den lilla röda ska bli dressyrponny istället, vem vet. :)



Sen red jag Fisen lite i ridhuset och hon var faktiskt också väldigt fin idag. :) Gick mer i form än vanligt till och med. :)



Sen var det Knas tur. Red i ridhuset på honom också. :) Och fy fan vad fin han var då. Började med att trava på långa tyglar så han fick slappna av eftersom han alltid ska spänna sig i början. Sen började jag plocka upp han lite lätt och då kom han ner i låg form med en gång och gick där ressten av tiden. :) Gick till och med jätte fint i galoppen och bråkade inte en enda gång. Fin var han den store. :)



Sen fick Curt gå en tur i skogen tillsammans med Malin. Red väl kanske i 2 timmar eller något. Så han fick en lång tur den lille. Fin var han också, lite galen men det är han ju jämt så. :)



Nej nu blir det orientering med klassen, KUUUUL. Eller kanske inte. :)

Lat..

Blev ju kanske inte precis som planerat igår kanske. Hade ju tänkt att ta en skogstur på Curt och sen att mor min skulle rida Knas och jag Stina. Men det blev ju inte ens inärheten av det. Curt och Knas fick bli tömkörda medans mor min trimmade Stina i ridhuset. :) Men alla gick iaf. :)

Nu blir det snart att åka till stallet och ha lektion på Stina för Erling. Får vi se om hon sköter sig eller inte. :)


Lektion på Curt...

Var på hopplekton på Curt igår och han var galen. Till och med att han var hård i ena sida vilket han inte brukar vara. men han gjorde det han skulle iaf. :) Hoppade bara lågt eftersom han tävlade dagen innan. Hoppade kanske ett hinder på 1m, resten låg på 80-90cm kanske. :)



Väntar på far min för tillfället så att man kan få skjuts till stallet. Curre Köttbulle ska få gå en tur i skogen tror jag och sen ska mor rida på Knas. Stina vet jag inte riktigt hur hon ska gå än så länge. :)


Film på Nilsson...



Jag vet det går lite fort men jag ville inte ta i henne så mkt. :) haha Nilla var duktig iaf. :)

Info om säkerhetsväst...

Fått fråga om min väst som jag har för ett tag sen så jag tänkte ta upp det nu. :)

Det är en Tipperary Phoenix och den finns i Navy, grön och svart. Kostar ca 3600:-. Jag köpte min hos www.triageridsport.se. Kan starkt rekomendera den för den är grymt skön. Känns knapt att man har en väst på sig. :)



Tävling...

Först tävlade jag en Lc på Curt och Stina.

Curt var hur fin som helst och gick i en bra tempo, lite tittig ibland men han hoppade allt felfritt iaf. Duktiga lilla ponnyn. :) Kanske att det komme film på det. :)



Sen Stina var fin i grunden dock hur stark som helst. Men nollade grunden iaf men i omhoppningen fick vi två stopp vilka var mina fel. Släppte henne för mycket eftersom jagf inte orkade hålla henne när hon var så stark. Men ganska fin var hon iaf. Det ät ju trots allt Stina vi pratar om. :)



Nilla fick gå Lb/La. I Lbn så var hon fin men jag fick inte riktigt någon bra galopp på henne tyvärr. Men nollade grunden men rev sista i omhoppningen för att jag såg ett framåt läge som var bra och då slarvade hon med bakbenen. Annars hade vi blivit placerade men aja nästa gång kanske. :)

I Lan så fick jag lite bättre galopp på henne och ganska bra avsprångspunkter på de flesta iaf. Rev tyvärr femman eftersom det var ett räcke ur sväng och jag hade inte riktigt henne i balans så hon rev ganska grovt faktiskt. Men annars gick det bra och jag är super nöjd med lilla Nilsson. :) Film kommer nog snart upp på Nilsson ska ni se. :)



Slarvare..

Har inte gjort något inlägg på VÄLDIGT länge känns det som. Men nu kommer det ett iaf. :)

Tävlade på Poms och Knas idag.

Först Pom i 1m och han var rädd för ALLT. haha. Höll på att ramla av typ tre gånger innan start till och med. Första hindret kom jag helt fel på och sen till andra hindret, nere vid domartornet där alla hästar stannar typ, så vänder han helt om och ställer sig RAKT UPP på bakbenen typ 5meter innan hindret men när jag får runt han igen så hoppar han det utan problem. Kom dock inte riktigt till ridning så rundan var ju inte speciellt snygg kanske. Men aja 4 fel blev det iaf. :)

Sen i 1,10m med Pom så var han bättre men dock inte lika rapp i benen så vi rev andra hindret men annars var vi nolla och den här rundan var mycket bättre, enligt mig iaf. :) Men vi får ta det nästa tävling istället. :) Var nöjd med Pom men inte så nöjd med mig själv faktiskt, jag kunde ha ridit så mycket bättre faktiskt, så det får bli skärpning på mig. :)

Sen var det Knas tur. I 1,10 så kom jag för nära på första och andra hindret var rakt fram så han DROG iväg, asså han var jätte fin på framhoppningen och hoppade lugnt och fint så jag var inte alls beredd på det, så då kom vi för nära på 2an så han rev det. Han drog som en galning runt hela banan och jag hade typ noll koll för det gick verkligen inte att få stopp på honom. Helt sjuk var han. Ni förstår nog inte riktigt HUR stark han är när han sätter den sidan till. Men aja resten av rundan var felfri iaf. Så lite skötte han sig. :)

I 1,20m så vart han lika galen här och vid ena långsidan så var det först en kombination med räcke-räcke och sen fem galoppsprång till en oxer. Kom lugnt in i kombinationen men efter så drog han som en galning och jag försökte få in fem men det gick inte så vi kom till ett läge då han inte kunde hoppa av så det blev ett stopp, men det var helt mitt fel, jag borde ha kännt att jag skulle gå på fyra långa istället eftersom han var på det humöret som han var på. Asså jag kände långt innan att jag inte skulle komma till något bra avstånd så jag tar på mig allt där. :) Sen resten av banan var vi nolla på hinder men lika galen var han och vid ett ställe blev han lite knas och gick något steg bakåt så vi vart ute. men jag hoppade de sista hindren eftersom de inte hade sagt något. Men han rev inte ett hinder och hoppade fint så jag är faktiskt nöjd med honom. :) Nu blir det att leta efter ett nytt bett bara. :)

Imorn är det ponnyernas tur och vi får ju hoppas att man rider lite bättre då kanske. :)





RSS 2.0