Underbara polls igår...

Red först Stina på lektion för Erling, dressyr. Hade vanligt bett och tro det eller ej men hon gick som på räls hela lektionen. Underbart fin var hon. Mjuk och gjorde allt jag bad henne om UTAN att bli sur. Det ni, det är inte varje dag det inte. :) Kanske att den lilla röda ska bli dressyrponny istället, vem vet. :)



Sen red jag Fisen lite i ridhuset och hon var faktiskt också väldigt fin idag. :) Gick mer i form än vanligt till och med. :)



Sen var det Knas tur. Red i ridhuset på honom också. :) Och fy fan vad fin han var då. Började med att trava på långa tyglar så han fick slappna av eftersom han alltid ska spänna sig i början. Sen började jag plocka upp han lite lätt och då kom han ner i låg form med en gång och gick där ressten av tiden. :) Gick till och med jätte fint i galoppen och bråkade inte en enda gång. Fin var han den store. :)



Sen fick Curt gå en tur i skogen tillsammans med Malin. Red väl kanske i 2 timmar eller något. Så han fick en lång tur den lille. Fin var han också, lite galen men det är han ju jämt så. :)



Nej nu blir det orientering med klassen, KUUUUL. Eller kanske inte. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0