De 4 fantastiska!

Igår red jag som sagt alla hästar själv. Det var ju otroligt trevligt väder också, eller? Regn och blåst och blä. Vid dessa tillfällen önskar man att man hade ett ridhus. ;)

Först ut var Castro. Red honom på ängen, dressyr. Min häst tycker INTE om regn. Han gick verkligen på sniskan när jag travade fram honom, och det gick inte att få han att gå rakt heller.

Men i galoppen så var han mycket bättre, konstigt nog. Red mest bara runt, runt, runt på en stor volt. Och han var ganska så fin.




Stella var nästa offer. Red henne utanför stallet barbacka. Hon var ganska fin igår, ville att hon skulle komma ner ett extra snäpp då hon gärna bara knäpper av och blir ganska hög i nacken och krullar ihop sig. Men hon skötte sig fint och jobbade på bra. :)



Sen var det Stinas tur. Även hon fick en barbacka tur utanför stallet. Hon var så himla fin och mjuk.

Dock var det en ganska stor skillnad att gå från Stella till Stina, då Stelle mycket gärna springer på ganska mycket och tar stora bestämda steg framåt medans Stina är lite mer försiktig (iaf när man rider på gräs och det regnar) och trippar fram. Det kändes som att vi knappt kom framåt. haha

Men iaf så var hon väldigt fin. Red inte alls länge på henne.



Sist ut var lilla Curt. Även han red jag barbacka utanför stallet. Red idag på vanligt bett utan nosgrimma.

Förutom att tungan var utanför och munnen vidhöppen så var han ganska fin och mjuk. Eller a självklart hade han sina stunder då han mest stretade emot, men han hade även sina stunder då han slappnade av och kom i en låg och fin form. :)



Så förutom vädret så var det en väldigt bra dag igår i stallet. Ibland känns det som att man är ganska lyckligt lottad med de djuren man har. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0