Ridläger...

Är på ridläger den här veckan med klassen. Supermys har vi. :D LOVE IT!! :)

Skulle ha varit här vid halv 9 igår men varkenmor eller far kunde skjutsa förens de hade slutat så jag kom väl ut vid 7-8 på kvällen. Vet inte riktigt när men sent var det iaf. :) Men Castro fick sig en dusch och fixad man och svans och allt så han var vacker när han kom iaf. :) Han har ju varit jobbig att köra nu i vintras och vi har inte provet sen sist när vi körde 50m och han höll på att ramla omkull. Han hade då boots plus transportskydd på sig men ändå så hade han trampat sönder sig. Så jag var lite nervös nu om vi säger så då. :) Tog bort mellanväggen helt i transporten och satte på han boots, tjocka paddar, två lindor som gick från hoven till väldigt långt upp och transportskydd på alla fyra, så han var ju ganska inpackad om vi säger så. Men han stod stilla hela resan så det var ju väldigt skönt, inte alls kul när han håller på och ramlar omkull. :) 

Hade först hoppträning idag för Erling. Hade vanligt bett, martingal och graman på honom och fan vad fin han var idag alltså. Var lite stark i början men sen så lyssnade han grymt bra faktiskt. :D Riktigt stolt över min lilla häst idag. Han har inte varit såhär fin sen förra sommaren, om han någonsin varit så fin som han var idag. Åh vad glad jag vart. :) Hoppade dock bara lågt idag, kanske låg på 1m eller något. :) 

Sen hade vi lektion i longering så Castro fick gå en gång till, dock denna gång väldigt väldigt lugnt så det var väl mest som nervärmning eller hur man nu säger. Duktig var han då också iaf. :) Älskade lilla fuxen. Imorn är det hoppning igen för Erling så vi får väl se om lilla Knasis kan sköta sig då också. :) 

Egentligen ska Castro stå i en liten hage nu, alltså den hagen han fick, men idag fick han låna en större hage med gräs i. Staketet var inte ens lika gögt som hans ben så om han velat så hade han bara kunnat gå över. Sen var det bara en tråd mellan en hage med tre fjordingar i på ena sidan och på andra sidan gick Niccos häst, man måste gå igenom två hagar innan man kommer till den hagen han gick i också. Och självklart ska Castro reta en utav fjordingarna så att den först har sönder staketet en gång så att vi var tvugna att laga det, men då hade det inte gått sönder så jätte mkt iaf. Men sen när vi kommer tillbaka så har den tagit sönder det igen och då var det så att det varken var någon tråd in till fjordingarna och inte till Niccos häst heller så de skulle kunnat gått in till varandra, och ingen utav hästarna är så snälla mot andra hästar så det hade ju kunnat bli katastrof men som tura var hade de hållt sig i sina egna hagar. haha. Lite smått korkade kanske, men det var jävligt skönt för annars hade ben gått sönder typ. :) Nej men nu ska han då bara få gå i den lilla hagen med lagom högt staket så att ingen häst går sönder. :) 

Nej nu vart det mycket här. Men godnatter allehopan. :D  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0