Irriterad till tusen...

Först åkt jag ut till Knas och mockade och gav lunch och lite sånt, sen åkte jag vidare ut till ponnyerna. Var klantig och tog Curt först, bestämde mig för att jag skulle rida i kortkorta läder och träna benmusklerna. Men fy fan vad jobbigt det var alltså, det är verkligen såååå mycket jobbigare än vad man kan tro, det hjälpte ju inte precis heller att Curt blev supertaggad och sprang som en galning så att jag knapt fick stopp på honom eftersom jag hade en sån jävla mjölksyra i benen (ursäkta språket) ;) Så där satt jag själv i skogen, utan mobil på en vildhosthingsthost. på en väg låg det massa träd som hade sågats ner så när Curt fick syn på dem så drog han gärnet och tänkte hoppa när inte jag var beredd, haha så söt min lilla ponny är. :) Men tro det eller ej, jag kom hem hel och fin. ;)



Ungefär så här såg det ut fast fötterna var inte nedanför sadelkåporna, så ni kan ju förstå vilken kontroll jag hade. x)


Kunde dock knapt stå på benen när jag skuttade av min vildhingst till ponny, väldigt duktigt utav mig att börja med att trötta ut mig själv helt och hållet. Sen när det var Stinas tur så hade jag en sån mjölksyra i benen (fortfarande, inte så himla fit som ni kanske förstår) så jag orkade inte ens rida lätt i traven. Men hon gick faktiskt ruskigt bra idag. Red ganska kort eftersom jag inte hade någon klocka och hade ingen aning hur mycket klockan var. Tränade lite förvänd galopp och sånt trams, underbart fin var hon min lilla ponny. :)



Fine Stine. :)

Hoppträning på Knas sen på kvällen. Hade vanligt bett nu också plus graman. Ibörjan gick han väldigt bra och sen till sista banan vart han starkare men ändå inte okontrolerbar. Nej men jag är nöjd med min häst idag faktiskt, jag kunde dock ha kunnit ridit så mycket bättre än vad jag gjorde men men det är lätt att säga så här efteråt. :) Under en oxer låg det en "vattenmatta", när det var lågt hoppade han utan att titta över huvud taget, var helt överraskad faktiskt, men sen när han hade höjt upp lite till sista rundan så vart det tydligen mycket läskigare så han tvärnitade så att jag höll på att ramla av, sen när jag skulle på det igen så stannade han flera meter innan, men när mor min sen kom med pisken så hoppade han det med en gång utan att titta över huvud taget igen. Så jävla löjlig han är. x) Men aja det är Knasen vi pratar om så, man slutar aldrig att förvåna sig när det gäller den lilla saken. Sista banan någ bara på 1,10m kanske, men det är ju kontrollen jag behöver träna på och då är det bara bra att hindren inte är så stora så att jag kan komma fel utan att det blir katastrof. Inte för att jag kom speciellt fel någon gång men han vart stark emellanåt och om det hade varit högre så hade vi antagligen kommit fel på endel hinder. :) Film kanske kommer upp någongång inom det kortaste. ;)



Kan ni tänka er, inget sådant här på mycket länge, peppar, peppar, ta i trä. ;)

Nej nu blir det säng för min del, duchen får vänta tills imorgonbitti. ;) haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0