Fullbokad dag...

Fixade allt på morgonen innan praktiken hos Jan. Red först dressyr på Stina på banan, först var hon fin sen var hon katastrof sen blev hon fin igen. Haha hon är lite rolig den hästen. Tränade lite på serpentinbågar i galopp, vissa gick bra och sen andra inte lika bra, hon bytte dock bara galopp en gång, så på så vis så skötte hon sig iaf. :)

Red sen Curt en lite tur på slingan. Han fick galoppera fort på rakbanan också, då vart han glad den lilla hästen. :) Galan blev han också. Men då är det ju bara som det ska vara. :)

Mockade till alla innan också. allt detta innan kl 8, visst är man väl lite duktig iaf. ;)



Sen hos Jan fick vi börja med att fodra, släppa ut hästar och mocka till dom. Måste ju skryta och säga att jag var oerhört snabb på att mocka idag, sen resultatet är en annan sak. ;)
Sen åkte vi ut och hämtade en fölsto in till stan och sen fick vi rida en varsin häst. Den hästen jag red var blandning mellan nordsvensk och travare (har för mi det, den har tränat för ninna tidigare) , men faktiskt riktigt fin att rida, mjuk i båda sidor och lyssnade bra. Fux såklart var den ju också. ;) haha


Vi fick sluta efter lunch så jag hade gott om tid tills teorilektionen. Hann till och med med att duscha, det ni, det händer inte varje månad. ;) haha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0